Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Antica Fonte

 
Antica Fonte är inte tillgänglig i dagsläget
Antica Fonte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casole d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett par kilometer utanför den ytterst charmerande lilla medeltida byn Casole d'Elsa, ligger Antica Fonte i utpräglat lugna och fredliga omgivningar.

Byggningarna uppfördes för några år sedan med full respekt för den autentiska stilen i området, men samtidigt med ett vaket öga till våra dagars behov för komfort. De 15 lägenheterna i de tre pittoreska stenbyggningarna är således utrustade med aircondition, diskmaskin (dock inte i tvårumslägenheterna), köksfaciliteter med fyra gasplattor, mikrovågsugn och kylskåp med frysfack, säkerhetsbox, satellit-TV, kylskåp i alla rum och gratis cyklar. Som något ganska ovanligt finns det utgång till trädgård eller terrass från alla lägenheternas rum (alltså inte från badrummen....), och det badrum till varje sovrum och till uppehållsrummet.

Läs mer om Antica Fonte

Lägenheterna är uppdelade i tre byggningar, som varje har en stor grill. Här finns dessutom gemensam tvättmaskin och inte mindre än tre swimmingpooler: en på 16 x 8 meter, en på 9 x 8 meter med vattenmassage och en på 5 x 5 meter till barnen. Alla poolerna rengörs med salt, inte med klor, och de är väldigt fina. Här finns även restaurang men du har även möjlighet för att gå en tur till Casole d'Elsa längs en stig och hitta andra matställen, men det kräver lite kondition, för visst det är endast 800 meter men det är uppförsbacke. Annars kan du ta bilen de 3 km varav de sista 1000 meter går på en grusväg av god kvalitet.

Tvårumslägenheter med 2/4 sovplatser
- är ca 45 m² stora och består av uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa för två personer och badrum, sovrum med dubbelsäng och eget badrum. Lägenheterna på första våningen har egen trädgård med bord, parasoll och stolar, medan lägenheterna på andra våningen har egen terrass på ca. 60 m².

Trerumslägenheter med 4/6 sovplatser
- är ca 75 m² stora och består av uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa för två personer och badrum, sovrum med dubbelsäng och eget badrum samt sovrum med två enkelsängar och eget badrum. Lägenheterna på första våningen har egen trädgård med bord, parasoll och stolar, medan lägenheterna på andra våningen har egen terrass på ca. 30 m².

Fyrarumslägenheter med 6/8 sovplatser
- är ca 90 m² stora och består av uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa för två personer och badrum, två sovrum med dubbelsäng och eget badrum samt sovrum med två enkelsängar och eget badrum. Lägenheterna ligger alla på första våningen och har egen trädgård med bord, parasoll och stolar.

Dölj texten
 
 
search map