Omdömen från Agriturismo Il Canneto

 
Agriturismo Il Canneto är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Canneto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casole d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Il Canneto

Läs personliga omdömen av Agriturismo Il Canneto som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Il Canneto. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo Il Canneto

Agriturismo Il Canneto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Canneto
Tvårumslägenhet Stella med 2 sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Ett lyckat val!

Ett lugnt och behagligt boeende, rent o snyggt, trevliga ägare. Vi trivdes kanonbra!
Vägbeskrivningen kunde varit bättre, men efter att ha irrat runt ett tag ringde vi ägaren som mötte upp oss vid restaurangen i Il Merlot och lotsade oss rätt.

Agriturismo Il Canneto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Canneto
Tvårumslägenhet Stella med 2 sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Agriturismo Il Canneto

Agriturismo Il Canneto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Canneto
Tvårumslägenhet Sirio med 2 sängar
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Il Canneto

Agriturismo Il Canneto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Canneto
Trerumslägenhet Tavernette med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Il Canneto

Agriturismo Il Canneto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Canneto
Trerumslägenhet Tavernette med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Il Canneto

Agriturismo Il Canneto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Il Canneto
Fyrarumslägenhet Sole med 5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Petra med familj och vänner från Hägersten i Sverige bodde på Agriturismo Il Canneto i Casole d'Elsa från den 30. juni till den 14. juli 2012.

Vi hade en toppenvistelse på Il Canneto. Lite svårt att hitta utan gps, men väl värt besväret när vi var framme. Ägarinnan var väldigt trevlig och tillmötesgående. Lilla byn Casole D' Elsa var liten men väldigt trevlig. Vi åt flera ggr på "Il Porrina", som hade mycket trevlig personal och god mat. Det finns även en restaurang som serverar en fast meny, typiskt italienskt, med underbart gott vin som man kan köpa på stället. Kommer inte ihåg namnet, men det var enda restaurangen med vita dukar. I Colle val D' Elsa finns Coop, där vi storhandlade mat. Närheten till Siena och Volterra gör stället idealiskt. Stigen upp till byn gick vi en gång som träningspass, ej att rekommendera om man vill komma fräsch till restaurangen....

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jorma med stort sällskap från Djurås i Sverige bodde på Agriturismo Il Canneto i Casole d'Elsa från den 20. till den 27. augusti 2011.

Vi hade en alldeles utmärkt vistelse i huset Il Canneto. Bra rum. Rent och fint. det fanns både barnstol och spjälsäng som vi önskat. Sandra - i receptionen var glad och hjälpsam liksom vaktmästaren som vattnade och rengjorde poolen. Gpsen hittade rätt. Annars var det inte helt lätt att hitta huset. Lite problem med varmvattnet, men det fixade sig. Härliga städer i närområdet, Colle Dlsa, Casole dlsaoch San Gimignano. Tips: Besök gärna Piggagiomuseet i Pontedera (3 mil) fantastiskt bra, stora ytor och helt gratis!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 12 Vuxna, 5 Barn
Namn
Tomas med sällskap från Torna Hällestad i Sverige bodde på Agriturismo Il Canneto i Casole d'Elsa från den 13. till den 20. juni 2009.

Hej! Det är ett rent nöje att resa med in-italia! Allt har fungerat jättebra, från beställning till vägbeskrivning till vistelseorten. Casole d'Elsa var en fantastiskt vacker liten by, med gångavstånd från il Cannetto, om dock i väldigt brant backe. Bra att det finns affärer i byn, även om de var lite dyra. Stort Coop finns dock i Colle de val d'Elsa, Landskapet runtomkring är också mycket vackert, även om olivträd och vinodlingar är lite mer sällsynta än i området kring Castellina in Chianti, där vi var för 2 år sedan. Absolut, mycket valuta för pengarna. Vi hade lägenheten Sole för 5 personer, stora luftiga rum och bra utrustning i köket. Mycket trevligt med de markisklädda "uteplatserna" och grillen utanför huset. Gjorde inget att man inte hade "egen" uteplats i markplan. Vi ville egentligen boka Il Peschiera men där var det var fullt. Med facit i hand kan man säga att Il Cannetto var trevligare, bättre placerat högre upp i sluttningen och gjorde ett allmänt sett trevligare intryck. Trevligt värdfolk. Bra läge rent geografiskt, nära till Volterra, Siena mm. Lugnt och skönt. Il Canetto är en pärla, boka innan de höjer priserna! Vi är väldigt nöjda och väljer gärna in-italia igen nästa gång vi åker till Toscana.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Il Pero di Cetinale

Sovicille, Toscana

Villa Opera

Volterra, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map