Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Agriturismo Il Canneto

 
Agriturismo Il Canneto är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Canneto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casole d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett par kilometer utanför den ytterst charmerande lilla medeltida byn Casole d´Elsa ligger Agriturismo Il Canneto i lugna och rogivande omgivningar.

Aktiv gård

Här har familjen Vannucci bott i generationer och odlat jorden. Du kan gå på stigar och grusvägar till närmaste restaurang som ligger ca. 1 km. härifrån eller upp till Casole d´Elsa som ligger ca. 2 km. bort (men uppmärksamma att de sista kilometrarna är ganska branta). Familjens gård ligger mitt i härligheten och några hundra meter därifrån ligger den gamla bondgården Il Canneto som de har renoverat och delat upp i sex lägenheter.

Läs mer om Agriturismo Il Canneto

Rymliga och rustika lägenheter

Lägenheterna är inredda i typisk rustik toscansk stil med bjälkar i de flesta tak, terracotta på golvet och gediget möblemang. Lägenheterna är ganska rymliga och här finns inga bäddsoffor, för familjen Vannucci vill att deras gäster ska bo komfortabelt. Här finns heller inga plastmöbler i trädgården, alla möbler är gjorda i smidat järn och marmor. Till varje lägenhet hör dessutom en liten privat del av trädgården som går runt huset, eller en trädgårdspaviljong på gårdsplanen utanför huset. Några meter från huset ligger poolen omgiven av solstolar och parasoller med utsikt över landskapet.

Åsnor och cyklar

På denna gård kan man låna mountainbikes och smaka på deras produkter och tar du en tur på gården kommer man att möta deras hästar och åsnor; Urbana, Matilde, Pippo, Sisko och Rosina. Familjen har även en annan gård på samma mark som heter La Peschiera men den är av en helt annan, högre kvalitet (och pris). Vilken av gårdarna du än väljer så får du mycket för pengarna.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Il Canneto

Dölj texten
 
 
search map