Omdömen från Borgo di Montemurlo

 
Borgo di Montemurlo är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo di Montemurlo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casino di Terra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo di Montemurlo

Läs personliga omdömen av Borgo di Montemurlo som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo di Montemurlo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ylva med familj från Graz i Östrrike bodde på Borgo di Montemurlo i Casino di Terra från den 28. augusti till den 4. september 2010.

Först och främst, tack för snabb och effektiv hjälp med bokningen då vi verkligen var ute i sista sekunden.

Borgo di Montemurlo i Casino di Terra var helt perfekt, t.o.m bättre än vi förväntat oss. När vi kom bjöds vi på stark italiensk espresso och uppe i våningen hade vi en liten välkomstkorg med rött vin från området, tomatsås och liten burk honung med jordgubbssmak. En perfekt start på en underbar vecka.

Boendet kunde knappt ha varit bättre, rent, snyggt, rymligt nog för vår lilla familj och med vackra träbjälkar i taket. Sonen sov i köket, men man kan lätt bära in den tredje sängen i sovrummet för dem som vill ha det så, det var gott om plats i sovrummet. Terrassen var stor, vacker och härligt skuggad av ett slags stråtak. Vår våning, nr 7, hade en terrass totalt utan insyn, kan varmt rekommenderas om familjen består av högst 3 personer. Vi spenderade mycket tid ute på terrassen.

Utsikten var makalös, både från vår våning och från pool-området som låg på toppen av kullen. Poolområdet överhuvudtaget var ett mysigt ställe att ligga och sola på, lugnt och stillsamt trots det stora antalet barnfamiljer.

Servicen var jättebra, en trevlig engelsktalande tjej fanns där varje förmiddag, och den gamla italienska mannen som ägde stället? skötte om det? var där varje dag och pratade glatt på italienska med alla.

Stranden och rejäla matvaruaffärer låg 20 minuter bort och var verkligen inget problem med egen bil.Vi var dock aldrig vid stranden, vi hade så mycket vi ville se i Toscana, och vår pool på kullen räckte för alla badbehov.

Vi gjorde massor med utflykter runt om i Toscana, och kan rekommendera bl.a.Equi Terme grottan som finns bland In-Italias utflykter, mycket spännande och vår åttaåriga son älskade det. Bolgheri-området var fint om man gillar vin, själva staden är dock proppad med turister. Staden Volterra ligger precis i närheten av Casino de Terra och har vackra alabastersaker att titta på.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Ann och föräldrar från Skarpnäck i Sverige bodde på Borgo di Montemurlo i Casino di Terra från den 20. till den 27. juni 2009. Innan dess hade de bott på Fattorie Santo Pietro i San Gimignano.

När det gäller Borgo di M så var det absolut inte något fel på detta, men hade man varit på Fattorie Santo Pietro så var man bortskämd....Lägenheten var trevlig med mycket bra A/C, och bra köksytor och kylskåp. Utsikten var väldigt fin även här, dock att landskapet är en aning annorlunda än utanför San Gimignano (det går knappt att hitta något vacrare än där).
Sängarna var utmärkta på båda ställena. Nackdelen här var att vi inte riktigt räknat med de ganska ordentliga backarna, dels från P-platsen till huset, dels från huset upp till poolen. Det största misstaget jag gjorde när jag beställde detta boende var dock att jag inte insåg vad kriteriet "barnpool" skulle innebära. Jag tänkte "Åh, lugnt och skönt, alla ungar håller sig på sitt ställe", men tänkte inte på att detta utbud DROG TILL sig barnfamiljer. Således kryllade det av mer eller mindre skrikiga barn, inte bara vid poolen (där föräldrar ofta skriker mer än sina telningar) utan även morgon, middag och kväll utanför lägenheten. Nu inser jag att jag låter som en riktig barnhatare, men jag åker bort för att kunna stressa av, och behöver den lugn och ro som ett någorlunda barnfritt ställe kan ge. Hos San Pietro hörde jag knappnålar falla......

Nåväl, detta var min alldeles personliga reflektion med utgångspunkt från hur jag hade tänkt mig det hela. Slutsatsen blir att Fattoria San Pietro definitivt kan påräkna ytterligare besök, medan jag rekommenderar Borgo di M till barnfamiljerna.

I övrigt var alla kontakter med In-Italia utmärkta, med klara och tydliga besked, och bra resehandlingar. Jag är mycket nöjd med detta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map