Omdömen från Agriturismo Le Querciole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Le Querciole

Läs personliga omdömen av Agriturismo Le Querciole som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Le Querciole. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo Le Querciole

Vi hade en härlig vecka. Vi fick ett härligt mottagande av Matteo, och han kom förbi varje morgon för att se ifall vi hade det bra och kan gav oss många bra tips och råd till vad vi skulle se och uppleva i området, b la restauranger, vingårdar mm.
Fina lägenheter som var renoverade och inredda med italiensk rusitk byggstil. Härligt poolområde med en fin utsikt.
Nära en litet samhälle som hade en liten lokla mataffär, bagare och restauranger.
Vi kommer gärna tillbaka!

Casciana Terme som semester-destination

Vi kom för att uppleva det äkta Italien och det gör man verkligen i Casciana Terme.
Trevlig by med små gator, goda restauanger och de ligger i gångavstånd från Le Querciole.
Nära till både Pisa, Lucca, FLorens och flera andra utflytksmål

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Trerumslägenheten Fragola med 4/6 sovplatser (2:a våningen)

Vi hade 2 lägenheter - Fragola samt den som låg under
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Le Querciole

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Hela gården med 16/28 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 14 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme som semester-destination

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Trerumslägenheten Fragola med 4/6 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Vackert ställe och helt skönt folk

Grymt alltihopa! Bra läge, hyrbil är dock ett måste
och familjen som äger gården e så sjukt trevliga!

Casciana Terme som semester-destination

Just casciana terme är väldigt litet och vi kom
mitt i lågsäsong så alla restauranger var typ stängda.

men de var ändå väldigt mysigt, och de var en liten marknad
nere på byn där man kunde köpa dagens skörd

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Tvårumslägenheten Fico med 2/4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme som semester-destination

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Trerumslägenheten Fragola med 4/6 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Stället är precis så vackert och idylliskt som på bilderna. Lägenheten Limone var perfekt till vår lilla familj, och vår son kunde springa direkt ut i trädgården. Värdarna Matheus och hans far, Luigi) är mycket hjälpsamma och älskvärda. Stället hålls rent och ligger endast 15 minuter (gång) till staden - man kan gå dit genom vinmarkerna.

Casciana Terme som semester-destination

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Tvårumslägenheten Limone med 2/4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Idealt för en stor familj eller en grupp vänner

Stället passar bra till ett samlat sällskap. Vi var 26 personer i alla åldrar och alla var begeistrade över uppehället. Lägenheterna är dock också ägnade till mindre grupper eller en enkel familj. Standarden av lägenheterna och utrustning, inkl. airondition, står i bra förhållande till priset. Uthyrarna är väldigt hjälpsamma och diskreta, så vi kunde njuta av stället ostört. Vi arrangerade en middag för hela familjen i ställets restaurang, där vi fick en toscansk middag på 4 rätter med vin och dryck till ett förnuftigt pris. Det finns en stor och bra pool, härlig och luftig park, bra område med grill och robusta trädgårdsmöbler som fritt kunde arrangeras efter våra önskemål. En del av vår stora grupp var rätt ivriga och rätt avancerade cyklister, och Matteo hade innan ankomst förmedlat hyra av topproffessionella cyklar från bolaget Landholl i Montaione. Cyklarna var i absolut toppklass, och blev levererade till stället och anpassade efter användarna.

Casciana Terme som semester-destination

Casciana Terme är en lite sömning kurstad med ett par bra restauranger. Omgivningarna är perfekta med kort avstånd till San Gimignano, Volterra, Pisa, Lucca, Livorno och kusten. Landskapet är vackert och terrängen är krävande och kräver starka cykelben.

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Hela gården med 16/28 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 27 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme som semester-destination

Det finns inga barnvänliga restauranger i Casciana Terme, förutom en liten pizzeria.

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet

Matteo får 5 stjärnor.
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Tvårumslägenheten Fico med 2/4 sovplatser (1:a våningen)

Toalett låter mycket...
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Alger vid poolkanten, så våra badkläder blev lite missfärgade.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En härlig utgångspunkt för semestern i Toscana.

Vackert ställe, goda faciliteter, och bra service från värdfamiljen. Ligger inom köravstånd till många spännande platser.

Casciana Terme som semester-destination

Bra utgångspunkt för turer till spännande platser. Staden har ett trevligt torg och en rad restauranger.

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Tvårumslägenheten Limone med 2/4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin semester

Trevlig plats i fantastiska omgivningar. Sällsynta och hjälpsamma värdar. Dörren till toaletten bör justeras , på natten är det irriterande.

Casciana Terme som semester-destination

Flyg till Pisa för att undvika alltför mycket restid. I september är staden mycket död, ett besök i Lucca är att rekommendera.

Agriturismo Le Querciole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Querciole
Trerumslägenheten Fragola med 4/6 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map