Agriturismo i Casciana Terme i Toscana

Agriturismo Le Querciole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården ligger med lugnt läge utanför Casciana Terme och från stället har man en fin utsikt över de omkringliggande backarna mot Volterra.

Gå genom vinmarkerna till trevlig kurstad

En liten promenad genom vinmarkerna tar en till Casciana Termes centrum där det om sommaren spelas musik på torget och där det finns flera restauranger och caféer. Ca. 5 km bort (mot Pisa) finns närmaste supermarket.

Läs mer om Agriturismo Le Querciole

Produktion och djur

Gården Le Querciole består av ca. 9 hektar mark som präglas av framförallt olivträd, fruktträd och vinrankor. Gästerna är välkomna att fritt plocka frukt och grönsaker på gården och ifall barnen behöver en paus från poolen kan de titta närmare på kaniner, höns och hästar. Den trevliga ägaren Gianluigi älskar att presentera sina viner och goda olivolja i den lilla vinkällaren. Har man plats i bagaget får man gärna köpa med sig hem.

Ovanligt välskött trädgårdspark med pool och barnpool

Vid lägenheterna finns en stor välskött trädgård med grill och trädgårdsmöbler för varje lägenhet. Det finns en fin pool (15 x 8 meter) med barnpool. Parkeringsplats finns vid infarten till gården. Det finns även ett tvätteri (med torkställ och klämmor) på gården som kan användas mot betalning.

Fina lägenheter med egen uteplats

Huset härstammar från slutet av 1800-talet och blev nyligen renoverat och nyligen utbyggd med en sidobyggnad. Då blev det uppdelat i 6 rymliga och välmöblerade lägenheter, alla med fint rustikt kök med fyra värmeplattor och kylskåp. Fyra av lägenheterna ligger på botten våningen och två ligger på första våningen. Alla lägenheter är utrustade med aircondition och till de kallare perioderna kan man använda sig av en värmeanläggning. Vi vill dock göra uppmärksam på att väggen mellen de två lägenheterna Uva och Pesca i tillbyggnaden är mycket tunn, och man bör därför förvänta att kunna höra sin granne till och från.

L√§genheterna på Agriturismo Le Querciole

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map