Agriturismo i Casciana Terme i Toscana

Agriturismo Le Querciole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården ligger med lugnt läge utanför Casciana Terme och från stället har man en fin utsikt över de omkringliggande backarna mot Volterra.

Gå genom vinmarkerna till trevlig kurstad

En liten promenad genom vinmarkerna tar en till Casciana Termes centrum där det om sommaren spelas musik på torget och där det finns flera restauranger och caféer. Ca. 5 km bort (mot Pisa) finns närmaste supermarket.

Läs mer om Agriturismo Le Querciole

Produktion och djur

Gården Le Querciole består av ca. 9 hektar mark som präglas av framförallt olivträd, fruktträd och vinrankor. Gästerna är välkomna att fritt plocka frukt och grönsaker på gården och ifall barnen behöver en paus från poolen kan de titta närmare på kaniner, höns och hästar. Den trevliga ägaren Gianluigi älskar att presentera sina viner och goda olivolja i den lilla vinkällaren. Har man plats i bagaget får man gärna köpa med sig hem.

Ovanligt välskött trädgårdspark med pool och barnpool

Vid lägenheterna finns en stor välskött trädgård med grill och trädgårdsmöbler för varje lägenhet. Det finns en fin pool (15 x 8 meter) med barnpool. Parkeringsplats finns vid infarten till gården. Det finns även ett tvätteri (med torkställ och klämmor) på gården som kan användas mot betalning.

Fina lägenheter med egen uteplats

Huset härstammar från slutet av 1800-talet och blev nyligen renoverat och nyligen utbyggd med en sidobyggnad. Då blev det uppdelat i 6 rymliga och välmöblerade lägenheter, alla med fint rustikt kök med fyra värmeplattor och kylskåp. Fyra av lägenheterna ligger på botten våningen och två ligger på första våningen. Alla lägenheter är utrustade med aircondition och till de kallare perioderna kan man använda sig av en värmeanläggning. Vi vill dock göra uppmärksam på att väggen mellen de två lägenheterna Uva och Pesca i tillbyggnaden är mycket tunn, och man bör därför förvänta att kunna höra sin granne till och från.

L√§genheterna på Agriturismo Le Querciole

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Le Querciole

Läs personliga omdömen av Agriturismo Le Querciole som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Le Querciole. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 48 omdömen från Agriturismo Le Querciole

Kan starkt rekommenderas!

Fantastiskt ställe, vackert inne och ute och passande för en semester med flera generatione.
Matteo var mycket uppmärksam och hjälpsam varje dag på ett fint sätt.
- han var bra på att leverera cyklar, en elektrisk ugn och jättegoda pizzor.
Vi åt en underbar middag på ställets restaurang som avtalat.

Läs mer

Familjesemester

Ja, In-Italia har verkligen varit fantastiska i sin rekommendation, information, trevligt bemötande och sitt omdöme av platsen som stämt till punkt och pricka. Vi, 19 st i form av 6 familjer med ungdomar och barn har haft den bästa familjesemestern på denna fina gård med sin vänliga, omtänksamma ägare Matteo, far och mor och Livia flickvännen, som verkligen gjort allt för oss. Vi önskade buffe när vi kom, stod dukat vid huset, vi önskade lära oss gubbar att baka pizza, vilket vi gjorde med en pizzabagare från byn, vi önskade en fin buffemiddag en kväll, med alla lokala rätter och gårdens vin. En oförglömlig kväll. Vi gick även en fin vandring och fick information om vinet.
Rekommenderas på allra bästa sätt !

Läs mer

Det underbaraste höstlovet

Vi drog iväg med barn och barnbarn, totalt 16 personer, för att gemensamt fira 2 x 70 års födelsedagar och på Agriturismo Le Querciole fick vi den bästa tänkbara inramningen för oss alla och vi var i åldrarna från 5 år till 72 år. Vackert och härligt såväl ute som inne. Massor av skönhet över det hela.

Läs mer

Fantastiskt på alla sätt

Vi tillbringade en veckas semester på detta fantastiska ställe. Läge, läge, läge och en trevlig och avslappnad atmosfär bildar grogrunden för vår till dags dato bästa semester. Underbar pool och en utsikt som vi njöt av varje dag. Vi hade gärna haft information om att det inte fanns någon ugn i köket. Hade varit bra om handdukarna hade bytts ut minst en gång per vecka. Mycket tillmöteskommande ägare!! Underbart att det finns aircondition i alla rum och är inkluderat i priset.

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Le Querciole

Otroligt fint! Matteo och hans pappa var gästvänliga och trevliga. Perfekt boende om man som vi åkte med barn och barnbarn. Gemenskap men ändå avskilt då vi kunde ha egna lägenheter.

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Le Querciole

Allt ok. Vi hade en skön vecka såväl vuxna som barn. (4;e gången vi reser och detta var nog det härligaste stället). Vi fick underbara middagar en del av dagarna (om än lite överväldigande) och dyra, var en succé framför allt hos de små pojkarna.

Läs mer
 
search map