Villa i Casale Marittimo i Toscana

Casa Barbara

 
Casa Barbara är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Barbara är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casale Marittimo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Charmerande lanthus beläget mitt i de fina och solrika landskapet fem kilometer utanför den lilla staden Casale Marittimo. Här finns lugn och ro, det enda som skulle kunna störa är grannens hästar. den kända fotografen Oliviero Toscani, som fotat Benetons provocerande reklamkampanjer de senaste åren, har nämligen köpt största delen av de omkringliggande markerna till sin hästgård. Han ville gärna köpa Casa Barbara också, men ägarna sa nej.

Huset är byggt av det i området så typiska alabaster och ligger omgivet av olivlundar, fruktplantager och cypresseer. Här finns både en stor trädgård och en fin terrass, och till barnen finns det en lekstuga, gunga och gungbräde. Utsikten över kullarna hela vägen ut till havet, som ligger 15 km bort, är helt betagande.

Läs mer om Casa Barbara

Som man förväntar sig av ett hus på landet, så är golven här av terrakotta och taket har friliggande bjälkar. En gång om veckan kommer ägaren förbi och ser till trädgården och vattnar hans rosmarin, harris, oleander och lavender och allt det andra. Man ska vara förberedd på, att de sista 1300 meterna upp till huset är på grusväg.

Lägenheten på Casa Barbara

Hus med 4 sovplatser

Huset ligger fördelat på två plan på 60 m². På första våningen hittar vi ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och kök. Andra våningen är i grunden ett stort loft, som man kommer upp till tack vare en uppmurad trappa. Häruppe finns det en dubbelsäng, en våningssäng och badrum/toalett. Även fast det finns sex sovplatser här bör man inte vara fler n 4 personer i huset.

Dölj texten
 
 
search map