Semesterbostad i Casale Marittimo i Toscana

Borgo Il Poggetto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är ganska perfekt att välja Borgo il Poggetto om di vill bo i fridfulla och lantliga omgivningar med mindre än 10 minuters bilfärd till stranden, samtidigt som du har en pool att svalka dig i. Dessutom bor du endast 3 km från en trevlig medeltidsstad!

Strand och pool

Bland kullarna sju kilometer från stranden vid Cecina Mare ligger Borgo il Poggetto som består av 20 lägenheter. Har du inte lust att åka till stranden för att bada finns här även en fin pool på 12 x 6 meter (140 cm djup) med tillhörande panoramautsikt.

Här produceras olivolja och vin


Den unge Valentino, som har tagit över gården från föräldrarna, är ytterst aktiv på hans många hektarer jord. Föräldrarna bor fortfarande i huvudbyggnaden och är inte längre så aktiva i rörelsen. Den energiske Valentino går upp tidigt och ser till att både olivträden, vinmarkerna och gästerna mår bra - han får dock hjälp av några anställda för att hinna med allt. Han producerar en god olivolja, samt lite vin och en del grönsaker. Vinen är utmärkta bordsvin, och runt omkring i området ligger många andra vinproducenter som är värda sina besök - njut av lägenheten och passa på att smaka på de olika sorterna olivolja, när du nu är på en gård som har en så olikartad produktion att bjuda på.

Utan tvekan något helt speciellt

På Borgo il Pogetto får du känslan att det verkligen ligger en massa kärlek och passion bakom stället. Den unge ägaren Valentino möter dig md ett leende och "buongiorno", och hans glädje för livet smittar verkligen av sig på alla runt omkring honom. Du kan alltid glädja Valentinos hjärta genom att hälsa på huskatten som är hans lilla ögonsten, en lugn katt som Valentino tog till sig då han fann honom i vägrenen. Allt i allt är det ingen tvekan om att detta ställe är något helt speciellt.

Läs mer om Borgo Il Poggetto

Lägenheter med egen trädgård, veranda eller terrass

Alla lägenheter är enkla och stället bjuder in till att spendera mycket tid utomhus. Lägenheterna har det som du förväntar dig, en enkel interiör men med utmärkta sängar. Lägenheternas verkliga fördel är dock deras terrass, trädgård eller veranda, då här i olivlunden bland de toscanska kullarna, råder en lugn och stilla atmosfär. Det är en särskild själ som härskar över Borg il Poggetto samt dess omgivningar, vilket gör att gästerna värderar stället som mycket bra. Valentinos föräldrar, och han själv, är ödmjuka och verkligen gästfria. Stället är härligt, om du inte har behov av hög inomhus standard, men istället vill njuta av att sitta ute på terrasen där olivlunden spelar sin egen musik till dem som vill lyssna på den. Alla lägenheter har ingång på markplan, trots att de ligger ovanpå varandra på grund av hur marken ser ut. Gården rymmer också ett TV-rum med sat-TV, samt ett tvättrum.

Middagsalternativ

Naturligtvis finns det även en grill, så att du kan laga mat i det fria, men närmaste restaurang ligger dock inte mer än en kilometer bort. Flera restauranger och butiker finner du i mysiga Casale Marittimo, vilket endast ligger knappa tre kilometer bort. OBS: Efter kl. 22 kan du bara komma in via porten med nyckel, som du får vid incheckningen, så att du kan sova tryggt och bilarna kan få vara i fred.

Lägenheterna på Borgo Il Poggetto

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

Lägenheterna består av ett allrum med kokvrå och matplats, samt nattområde med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet för en extrabädd.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (i sidobyggnad med privat veranda)

Dessa lägenheter ligger i byggnaden bredvid poolen. Lägenheterna är på 45 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (med fyra plattor och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har egen veranda med bord och stolar, som blickar ut mot trädgården och dalen.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (i sidobyggnad med privat terrass med panoramautsikt)

Dessa lägenheter ligger på översta våningen i byggnaden bredvid poolen. Lägenheterna är på 45 m² och har ingång på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (med fyra plattor och kylskåp) och bäddsoffa för två personer samt bäddsoffa till en person, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har egen terrass med bord och stolar, som blickar ut mot trädgården och dalen - och havet i fjärran.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (i annexet bakom huvudbyggnaden med privat trädgård)

Dessa lägenheter ligger på markplan bakom huvudbyggnaden och poolområdet. Lägenheterna är på 45 m² och har ingång på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (med fyra plattor och kylskåp) och bäddsoffa för två personer samt bäddsoffa till en person, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har egen trädgård med bord och stolar, som blickar ut mot trädgården och dalen - och havet i fjärran.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (i huvudbyggnaden med privat terrass vid poolen)

Lägenheten ligger på markplan i huvudbyggnaden och vänder ut mot poolområdet. Lägenheten är på 45 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (med fyra plattor och kylskåp, bäddsoffa för två personer samt bäddsoffa till en person, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch, Lägenheten har egen terrass med bord och stolar som vänder ut mot poolen. Dessa är de äldsta lägenheterna i byggnaden och är mest "innestängda" trots att de har den fördelen att ha poolen precis framför terrassen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo San Pecoraio

Riparbella, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Rekommendationer till dig

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map