Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Guideböcker är ytterst praktiska redskap när det väl är dags att planera semestern och försöka finna ut vad du bör se och var du ska bo, men de fokuserar alltid på det "viktiga", det "sevärda" och det "ovanliga". Därför kan du nästan förgäves bläddra de tjocka böckerna igenom efter upplysningar om städer som Carmignano.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Stadens strategiska läge innebär att du har flera av regionens omtyckta byar och städer inom lagom dagsetapper. Endast 20 km bort ligger kulturstaden Florens och ca 70 km väster ut har du det lutande tornet i Pisa.

Den trevliga staden tillhör Prato provinsen och har ca .12 000 invånare vilket kanske inte är så stort men du har det mesta du behöver för en trivsam vistelse som flera restauranger att välja mellan, caféer, matbutik, post, bank och vinbar - vi befinner oss trots allt i ett vinområde.

Läs mer om Carmignano

Dölj texten
 
 
search map