Villa i Capraia e Limite i Toscana

Villa Panicale

 
Villa Panicale är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Panicale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capraia e Limite här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du befinner dig strax väster om kulturstaden i ett landskap där vackra olivträd trängs med vinrankor. Mitt i allt detta, skönt inbäddad, ligger denna komfortabla villa som passar alla, unga som gamla och oavsett om du reser med dina vänner eller familjmedlemmar.

Bada i upplyst pool och insup tystnaden

Till Villa Panicale hör en stor, fin och välskött trädgård på ca 3000 m² med grillhörna och möblering så att du kan njuta av maten under bar himmel.
Till huset finns en skön utomhuspoolen och på kvällarna, när mörkret lagt sig, kan du tända belysningen som skapar mysig atmosfär när du ska ta ditt kvälls- eller nattdopp. Känner du för att aktivera dig kan du vandra och cykla i området och väl "hemma" igen kan du spela fotboll eller pingis eller varför inte bara slappa i en av solstolarna runt poolen.

Njut av ett skönt lantliv och kvalitetsviner


Även om du har nära till större städer som Empoli och Florens där tempot är högre, bor du på landet med allt vad detta innebär. Här är det lugnt, skönt och framför allt vackert. En oas att dra sig tillbaka till efter en händelserik dag. Här kan du pusta ut och låta stillheten infinna sig tillsammans med fågelkvitter och prasslande löv. Du bor nära Vinci och Leonardo's kullar, Colline di Leonardo i ett område där man producerar kvalitetsviner, röda och vita samt olivolja extravirgine. Och förutom provsmakning av vin och olivolja organiseras matlagningskurser. För dig som är intresserad av ridning finns det även möjlighet till detta i området.

Lite bra att veta


Ägarna bor i Montelupo Fiorentino ca 10 km från huset. En gång i veckan kommer pool- och trädgårdsskötaren för att kontrollera och rengöra. Och önskar du städning varje dag, extra byte av sänkläder och handdukar eller en kock som lagar maten går detta att beställa och betalas på plats.
Om du vill låta bilen stå när du ska till Florens, vilket är att rekomendera kan du ta tåg från Da Empoli och Montelupo Fiorentino, som går ca var 30e minut.

Läs mer om Villa Panicale

Du har två våningar att röra dig på


Inredningen är rustik och i lokal stil, med träbjälkar i taket och valv. Alla rum på bottenplan har utgång till trädgården. I huset finns Sat-TV, Hi-Fi, aircondition och Wi-Fi.

Villan på Villa Panicale

Hus med 7/8 sovplatser

Huset är på 250 m² och är för 7 personer med möjlighet till en extrasäng. Här finns totalt 4 sovrum och 2 badrum. På bottenplan har du ett uppehållsrum med öppen spis, "vinterträdgård", matsal med öppen spis, kök med träugn och diskmaskin samt tvättrum. Alla rum på detta plan har utgång till trädgården. På första plan har du 3 sovrum varav ett av dem med två separata sängar, 1 enkelrum, badrum med hydromassagebadkar och ett badrum med dusch. Alla sovrum har aircondition.

Dölj texten
 
 
search map