Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Tenuta Cantagallo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gården ligger härligt mitt i ett landskap som de flesta uppfattar som typiskt toscanskt då det präglas av böljande backar, vinmarker, olivlundar och cypresser.

Möjlighet för fysisk aktivitet

På backarna som omger gården finns många stigar för de som vill ta en promenad eller tur med mountainbike. Det finns dessutom möjlighet att ta en ridtur då det finns flera stall i närheten. På gårdens mer än 230 hektar mark finns det dessutom tennisbana, en liten fotbollsplan, lekplats för barnen samt den härliga poolen på 15 x 7 meter. Vid poolen ligger receptionen där personalen gärna ger tips på utflykter eller restauranger. De arrangerar också vinprovning i tillhörande lokaler. Under helgen finns det även möjlighet att äta på gårdens restaurang.

Läs mer om Tenuta Cantagallo

Rymliga lägenheter

Vid sidan om den gamla huvudbyggnaden finns 8 trevligt inredda lägenheter vars inredning tydligt avspeglar att vi är på landet i Toscana. Möblemanget är enkelt och rustikt men hemtrevligt. Till de gäster som ankommer på våren eller hösten ska det nämnas att det finns möjlighet för individuell uppvärmning i lägenheten. Alla lägenheterna har köksfaciliteter, badrum och TV samt en terrass med bord och stolar. Ovanför swimingpoolen finns en gemensamterrass med utsikt över Carpaia och Montelupo.

Viktiga avstånd

Utflyktsmålen är många, välj bland exempelvis: Montelupo Fiorentino 2,5 km, Vinci 13 km, Florens 25 km och Pisa 60 km. Från stationen Montelupo- Carapia tar det ca 30 min. att ta sig med tåg till Florens.

Läs om l√§genheterna på Tenuta Cantagallo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map