Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Il Casale

 
Il Casale är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capraia e Limite här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En dryg kilometer utanför den lilla byn Limite (det är 1200 meter till närmaste restaurang/pizzeria) ligger den gamla gården Il Casale bland de kullarna där man producerar Chianti vin av typen Montalbano.

Olivolja, da Vinci och utsikt

Den gamla byggnaden är en del av den 100 hektar stora gård Borgo di Montereggi vars huvudaktivitet framställer olivolja av finaste kvalitet. Vi är endast 8 km från Vinci varifrån en viss Leonardo kom i från. Men bortsett från olivolja och da Vinci är utsikten från Il Casale fantasisk, även resten av Toscana inräknat!

Läs mer om Il Casale

Pool till både stora och små

Här finns även grill och en fin, nybyggd pool på 14 x 5 meter som är utrustad med solstolar runt omkring. Poolens djup går från ca. 160 cm i den ena änden och 40 cm i den andra så även de minsta gästerna kan bada säkert. Utsikten från poolen är verkligen fin.

Bo i lägenhet med egen terrass

På gården finns endast sex lägenheter. De är alla fördelade på två våningsplan med ingång på första våningen. Lägenheterna har alla privat uteplats med bord och stolar framför ingången. De är även utrustade med satellit-TV och kök med kokplattor och ugn. Det finns wi-fi i trädgården runt poolen men inte i själva lägenheterna. Förutom parkeringsplats finner du även tillgång till gemensam tvättmaskin.

Lägenheterna på Il Casale

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

är på ca. 45 m² och ligger på två plan med ingång på första våningen. Här finns ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå (4 gasplattor, ugn och kylskåp). På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Det finns endast en lägenhet av denna typ.

Trerumslägenhet med 4/6 sängar

är på ca. 60 m² och ligger på två plan med ingång på första våningen. Här finns ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå (4 gasplattor, ugn och kylskåp), sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och ytterligare ett badrum med dusch och toalett. Det finns fem lägenheter av denna typ.

Dölj texten
 
 
search map