Omdömen från Fattoria Castellina

 
Fattoria Castellina är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Castellina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capraia e Limite här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria Castellina

Läs personliga omdömen av Fattoria Castellina som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria Castellina. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Fattoria Castellina

Capraia e Limite som semester-destination

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Tvårumslägenhet Istrice med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria Castellina

Capraia e Limite som semester-destination

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Tvårumslägenhet Cinghiale med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria Castellina

Capraia e Limite som semester-destination

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Tvårumslägenhet Capriolo med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria Castellina

Capraia e Limite som semester-destination

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Trerumslägenhet Fienile med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe

Det är ett underbart trevligt litet ställe där man känner sig väldigt välkommen. Familjen var mycket vänlig och hjälpsam med allt. Lägenheten var stor och rymlig och den fungerar bra med ett litet barn

Capraia e Limite som semester-destination

Lätt att göra inköp med många möjligheter. Vi tog även tåget till Florens vilket bara tar ca 20 minuter

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Tvårumslägenhet Tasso med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt och fridfullt ställe

Underbart fridfullt familjedrivet ställe. Utsikten är fantastisk och familjen, framför allt Elisabetta och hennes dotter, kommer göra allt som står i deras makt för sina gäster. Vi upplevde att där var en del danskar som återkommer år efter år eftersom det är ett så underbart ställe. Vi beställde mat av Elisabetta två gånger och det ska upplevas. Toskansk mat när den smakar som bäst. Det är rikligt för två dagar. Vi var även på vinprovning hos dem och det var också en upplevelse i sig.
Själva lägenheten var i behov av en upputsning, men allt fungerade. Man måste som skandinav vänja sig vid att när en italienare säger att något är färdigt till exempel kl. 13.00 så kan det mycket väl dröja till 14.30 innan det händer något.

Capraia e Limite som semester-destination

Vi var i Florens två gånger och tog tåget och det gick lätt och smidigt. Det är omöjligt att hitta parkeringsplats i Florens och det är dyrt att stå parkerad där. Så tag tåget dit nerifrån stan. Köp din tågbiljett i Tabacco affären, automaterna på stationen fungerar inte alltid. Man kan parkera gratis precis vid järnvägsstationen. Järnvägsstationen i Florens ligger precis mitt i stan och tåget tillbaka avgår två gånger i timmen.
Staden Lucca är ytterst charmerande och värd ett besök. San Gimignano är verkligen ovanligt och en upplevelse man inte får gå miste om, och så finns ju Sienna som också är mycket vacker. Det finns en jättemarknad i Empoli, inte långt från Fattoria Castellina, där kan man köpa allt ifrån kläder till mat och väskor. marknaden är öppen på torsdagar. Det är även en liten marknad nere i stan på lördagar, men den är liten.

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Tvårumslägenhet Istrice med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmigt och personligt

Otroligt trevligt bemötande av värdinnan Elisabetta. Fridfullt med utsikt över vingårdarna och dalen. Charmigt boende med skön atmosfär. Härlig pool! Bra läge för att göra dagsutflykter till Toscanas höjdpunkter.

Capraia e Limite som semester-destination

Boka in vinprovning hos Elisabetta som berättar om deras ekologiska jordbruk med passion. Vi köpte med oss hem både vin och olivolja från gården.

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Trerumslägenhet Fienile med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Hjärtlighet och passion

Vi har rest mycket i Italien, och alltid blivit välkomnade med vänlighet och öppna armar - men denna gång kröp värdinnan Elisabeth och hennes dotter Elinora in under skinnet på oss, helt och hållet. Deras passon för Fattoria Castellina och respekten för naturen där de odlar ekologiskt vin och olja, avspeglar hela deras sätt att vara. Två gånger under veckan vi var där, hade vi en egen kock då Elinora lagade typiska toscanska rätter endast till oss, som serverades under paviljongen framför lägenheten. Kan varmt rekommendera detta fridfulla ställe, om ni vill komma ut på landet för att slappna av och njuta av brisen på kvällen. Även om lägenheten var lite sliten, och sängen har sett bättre dagar, så vägdes detta upp på långa vägar av värdinnornas hjärtlighet.

Capraia e Limite som semester-destination

Inte den mest spännande delen av Italien. Staden hade inte så mycket att bjuda på, så om man önskar att åka iväg och uppleva mer än natur, ska man köra minst en timme. Florens kan nås på 30 minuter, men här är mycket varmt mitt på sommaren.

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Tvårumslägenhet Volpe med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert och fridfullt

Vackra rum med fantastisk utsikt över staden och landskapet. Det är mycket lugnt. Ingen buller från bilar, eftersom huset ligger en bit från vägen.
Bra utrymme i lägenheten och tämligen väl utrustat kök.
Härlig trädgård och poolområde med gott om plats.
Internet tycker vi inte om, eftersom routern bröts när vi kom, och reparerades inte medan vi var där. En liten praxis för våra två stora pojkar.
Det fanns en mapp i lägenheten med olika information, men saknade information om avfallshantering (avfall skjul up the road), där man kunde köpa gårdens produkter (down town på fabriken) och var vi skulle lämna nycklar vid avresan (det bör tillåtas att sitta i dörren).
Hyresvärden Elisabetta såg vi endast vid ankomsten , men kan kontaktas per tele

Capraia e Limite som semester-destination

Det finns en utmärkt Coop i Montelupo max. 10-minuters bilresa från Fattoria Castellina och en ännu större Coop i ett köpcentrum i Empoli.
Begränsat urval av restauranger i området.
Ett par riktigt bra restauranger i Artemino om 20 minuter längre upp på berget.
Lätt att ta tåget till Florens från stationen i Montelupo. Biljettautomater på plattformen och parkering vid stationen.

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Trerumslägenhet Fienile med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade inte
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Skön skön utsikt

Det absolut bästa med detta ställe är utsikten och placeringen. Här är verkligen vackert och nära till spännande städer som Pisa, Lucca och Florens. Placeringen på toppen av en kulle gjorde det härligt luftigt på de varma sommardagarna. Lägenheten var ok men lite mycket i den rustika stil. Poolen är stor men tämligen kylig och kunde gott varit lite renare.

Capraia e Limite som semester-destination

Fattoria Castellina
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castellina
Tvårumslägenhet Capriolo med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 
search map