Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Fattoria Castellina

 
Fattoria Castellina är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Castellina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capraia e Limite här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Landskapet i denna del av Toscana är bedårande. Kullarna är stora, monumentala och imponerande. Mitt i detta vackra område ligger gården Fattoria Castellina som producerar en rad goda röda och vita viner samt olivolja av hög kvalitet. Hela produktionen är ekologisk.

Delta i vinprovning

Utöver lantbruksaktiviteten har Fattoria Castellina också en rad fina lägenheter inrettade i ett par gamla bondhus för uthyrning. De är alla präglade av samma goda kvalitet och grundlighet som karakteriserar gårdens vin och olivolja. Även i valet av trädgårdsmöbler står för hög kvalitet, de är alla i trä och metall (ingen plast här!). Lägenheterna har inte egna terrasser men det finns bord och stolar till alla, som regel strax utanför lägenheten. I den stora trädgården hittar man poolen på 17 x 8 meter (1,20 meter djup), som är omgiven av solstolar. Även härifrån är utsikten betagande.

Läs mer om Fattoria Castellina

Njut av utsikten

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och är ytterst rymliga, möblemanget över medel nivå och alla kök murade. Gästerna kan röra sig fritt runt på gårdens totalt 100 hektar och njuta av vinmarker, olivlundar och utsikten, som vi inte kan låta bli att nämna gång på gång.

Placering och matställe

Vi befinner oss för övrigt ca. 3½ km från byn var det finns restaurang och inköpsmöjligheter och de omkring 800 meter grusväg som avskiljer gårdsbyggnaderna från den lilla landsvägen försäkrar att här råder lung och ro. Vid infarten från landsvägen ligger Fattoria Castellinas egen restaurang, den har inte fasta öppettider men rättar sig efter gästernas önskemål: Finns det tillräckligt många som önskar äta, är den öppen och menyn är förhandlingsbar!

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Fattoria Castellina

Läs personliga omdömen av Fattoria Castellina som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria Castellina. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 24 omdömen från Fattoria Castellina

Trevligt ställe

Det är ett underbart trevligt litet ställe där man känner sig väldigt välkommen. Familjen var mycket vänlig och hjälpsam med allt. Lägenheten var stor och rymlig och den fungerar bra med ett litet barn

Läs mer

Härligt och fridfullt ställe

Underbart fridfullt familjedrivet ställe. Utsikten är fantastisk och familjen, framför allt Elisabetta och hennes dotter, kommer göra allt som står i deras makt för sina gäster. Vi upplevde att där var en del danskar som återkommer år efter år eftersom det är ett så underbart ställe. Vi beställde mat av Elisabetta två gånger och det ska upplevas. Toskansk mat när den smakar som bäst. Det är rikligt för två dagar. Vi var även på vinprovning hos dem och det var också en upplevelse i sig.
Själva lägenheten var i behov av en upputsning, men allt fungerade. Man måste som skandinav vänja sig vid att när en italienare säger att något är färdigt till exempel kl. 13.00 så kan det mycket väl dröja till 14.30 innan det händer något.

Läs mer

Charmigt och personligt

Otroligt trevligt bemötande av värdinnan Elisabetta. Fridfullt med utsikt över vingårdarna och dalen. Charmigt boende med skön atmosfär. Härlig pool! Bra läge för att göra dagsutflykter till Toscanas höjdpunkter.

Läs mer

Bedömning av Fattoria Castellina

Läs mer

Bedömning av Fattoria Castellina

Läs mer

Bedömning av Fattoria Castellina

Läs mer
 
search map