Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Fattoria Castellina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Landskapet i denna del av Toscana är bedårande. Kullarna är stora, monumentala och imponerande. Mitt i detta vackra område ligger gården Fattoria Castellina som producerar en rad goda röda och vita viner samt olivolja av hög kvalitet. Hela produktionen är ekologisk.

Delta i vinprovning

Utöver lantbruksaktiviteten har Fattoria Castellina också en rad fina lägenheter inrettade i ett par gamla bondhus för uthyrning. De är alla präglade av samma goda kvalitet och grundlighet som karakteriserar gårdens vin och olivolja. Även i valet av trädgårdsmöbler står för hög kvalitet, de är alla i trä och metall (ingen plast här!). Lägenheterna har inte egna terrasser men det finns bord och stolar till alla, som regel strax utanför lägenheten. I den stora trädgården hittar man poolen på 17 x 8 meter (1,20 meter djup), som är omgiven av solstolar. Även härifrån är utsikten betagande.

Läs mer om Fattoria Castellina

Njut av utsikten

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och är ytterst rymliga, möblemanget över medel nivå och alla kök murade. Gästerna kan röra sig fritt runt på gårdens totalt 100 hektar och njuta av vinmarker, olivlundar och utsikten, som vi inte kan låta bli att nämna gång på gång.

Placering och matställe

Vi befinner oss för övrigt ca. 3½ km från byn var det finns restaurang och inköpsmöjligheter och de omkring 800 meter grusväg som avskiljer gårdsbyggnaderna från den lilla landsvägen försäkrar att här råder lung och ro. Vid infarten från landsvägen ligger Fattoria Castellinas egen restaurang, den har inte fasta öppettider men rättar sig efter gästernas önskemål: Finns det tillräckligt många som önskar äta, är den öppen och menyn är förhandlingsbar!

Läs om l√§genheterna på Fattoria Castellina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map