Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Casa Elisabetta

 
Casa Elisabetta är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Elisabetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capraia e Limite här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vin med historia och utveckling

Vingården Fattoria Castellina breder ut sig över inte mindre än 110 hektar, varav hälften är skog medans 10 hektar är kornfält, 30 hektar är olivlundar och 10 hektar används till vinodling. Speciellt det sistnämna har en speciell historia för det har från ett totalt förfall fått sig ett rejält lyft efter det att Fabio år 1996 kastade sig över arbetet med att få det till att bli en välfungerande produktion. År 2004 kunde han i lugn och ro övergår till biodynamisk produktion. De av oss som haft lyckan att smaka vinet "före och efter" är förbluffade. Det kan mycket väl vara så att ekologiskt och biodynamiskt inte alltid har att göra med kvalitet endast med etik och moraliska principer, men när det kommer till Fabios viner så är skillnaden anmärkningsvärd.

Ett autentiskt uppehälle

Ut över den omfattande lantbruksproduktionen har de på Fattoria Castellina också inrättat en rad lägenheter som de hyr ut. De flesta av dem ligger samlade och har tillgång till en stor panoramisk pool (se Fattoria Castellina) men som så ofta med gamla gods, består också detta av flera byggnader, och ca 400 meter från den "kärnan" där nio lägenheter ligger har vi byggnaden där Fabio och hans familj bor samt denna lägenhet. När du bor här har du således den mycket toskanske Fabio som granne. Du har tillträde till den stora poolen borta vid de andra lägenheterna men även tillgång till en pool på 10 m i diameter (120 djup) strax utanför din dörr, som du delar med Fabio samt grannarna i den andra lägenheten Casa Elisabetta.

Lägenheten på Casa Elisabetta

Fyrarumslägenhet med 10 sovplatser

Ligger i tre plan med ingång på bottenplan. Här har du ett allrum med pentry och bäddsoffa till 2 personer. På första plan har du ett sovrum med dubbelsäng, ett genomgångsrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och toalett. På översta planet (typ sovloft) har du ett öppet rum med två dubbelsängar och ännu ett badrum. På detta plan har du aricondition medans de andra planen har fläkt.

 
 
search map