Omdömen från Borgo di Montereggi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo di Montereggi

Läs personliga omdömen av Borgo di Montereggi som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo di Montereggi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Väl underhållna och välskötta, men lite för trångt

Ett fint och väl underhållet ställe, men med många lägenheter, vilket resulterar i en hel del människor, och därmed barn. Detta gav liv och rörelse i poolen, och var lite irriterande på morgonen när de som vaknade tidigt lät sina barn springa runt utanför.
Om du vill ha en lugn plats, ska du förmodligen inte bo här. Men kan inte säga någonting negativt om platsen.
Det bör dock nämnas om du har små barn, är poolavdelningen för barn mycket liten och består av en trappa ner till resten av poolen, som är sina 110 cm. Detta begränsade vår användning av poolen med ett 5 års gammalt barn som ännu inte kan simma. Istället kan vi rekommendera Il Casale, som ägs av samma familj, som ligger 500 meter bort, där vi bodde på vår förra semester. Färre lägenheter, och en superb barnpool .

Capraia e Limite som semester-destination

Tråkig stad, utan en glassbutik! Men det är lätt att få på motorvägen, så att du kan besöka andra mer spännande platser.

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Trerumslägenhet Girasole med 4/6 sovplatser (1:a + 2:a vån.)

Saknade egentligen en utgång ut till "trädgården" som de andra lägenheterna, det måste finnas en möjlighet att sitta i skuggan
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackra Montereggi

Vi hade en fantastisk vecka: 2 lägenheter för 8 totalt personer, 3 barn och 5 vuxna. Personalen var otroligt tillmötesgående . Lägenheterna är stora och väl utrustade. Glorious pool och gott om utrymme för oss, även om det var fullbokade ! Det enda vi saknade var luftkonditinering annars ingenting. Empolis marknad på torsdagar är en attraktion, om inte för att nå alla de många andra i närheten. Vi kommer gärna tillbaka.
In-Italia är alltid bra med hjälp och vägledning ??????

Capraia e Limite som semester-destination

Arno med kanot är ett måste

Marknaden i Empoli på torsdagar

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Trerumslägenhet Girasole med 4/6 sovplatser (1:a + 2:a vån.)
Trerumslägenhet Genziana med 4/6 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk upplevelse i härliga omgivningar

Vi har nu återvänt från en underbar vecka i Borgo Di Montereggi. Vi blev mycket nöjda med både bokningsprocessen och vistelsen. Informationen från In-Italia var bra.

En härligt stor lägenhet, som var riktigt fin och välskött. Den var ren och utrustad med det som vi hade behov av. Fint läge i mycket lugna omgivningar med en fantastisk utsikt över både berg och stad. Utomhusytorna var mycket fina och välskötta - och på våra två terrasser kunde vi alltid få både sol och skugga. Fint poolområde där vi kunde svalka oss efter en varm dag.

Värdarna skulle vid ankomsten med fördel kunna berätta kort om området runtomkring och ge några råd och tips om t ex inköpsmöjligheter, restauranger, sevärdheter etc.

Stället kan varmt rekommenderas.

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Tvårumslägenhet Alloro med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmigt och praktfullt ställe

Ett fantastiskt ställe om man är ute efter avkoppling och mys med familjen.
Var borta i sju dagar med två barn på 14 år och de hade jättetrevligt.
Poolen är det absolut viktigaste på semesterstället. Lägenheterna är sparsamt inredda, men fungerar bra. Stället är lätt att hitta. Värdarna är rara och vänliga.
Vi kom två timmar för tidigt men fick ändå nycklarna till lägenheten.

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Trerumslägenhet Girasole med 4/6 sovplatser (1:a + 2:a vån.)

Fint med två badrum när man är iväg med två tonåringar.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Nätet fungerade inte de första fyra dagarna, men sen kom en reparatör och så funkade det oklanderligt.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Helt lysande
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester mitt i det vackra Toscana

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Tvårumslägenhet Primula med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lantligt men centralt

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Trerumslägenhet Genziana med 4/6 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn

Smått men gott

Stället är helt fantastiskt, man kan inte få bättre läge. Vi var också glada för att vi hade bra väder eftersom vi hade fått ställets absolut sämsta och minsta lägenhet. De andra lägenheterna på stället är större och i bättre skick, vilket tyvärr inte framgick när vi skulle bestämma vilken lägenhet vi ville bo i. Lägenheten Malva var så liten att man inte kunde komma ut genom dörren till lägenheten när barnen hade lagt sig i slåut - sängen i köket.... Tack och lov att vädret var bra och våra utomhus omgivningar var toppen.

Rekommendationer till andra gäster

Stället har det perfekta läget om man skall åka på utflykter till Lucca, som var både vår och barnens favorit. Utflykt på stadsmuren till fots och på cykel och lunch på Amphiteaterplatsen, var väldigt idyllisk och Italiensk. Dessutom kan vi rekommendera en shoppingtur till Barberino outlet, som ligger ca 40 minuter därifrån.
Härligt lätt att åka till Florens, också i bil.

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Tvårumslägenhet Malva med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe med formidabelt läge

Vi hade 14 fantastiska dagar här - lägenheten är välutrustad och med ett förnuftigt kök. Det fanns bord och stolar till båda sidor av lägenheten och en formidabel utsikt på alla tider av dygnet. Ägarna var varma, vänliga och hjälpsamma, och frågade oss löpande om allt var bra. Ett riktigt bra läge i förhållande till utflykter till Pisa, Florens, Siena och Lucca. Och glöm inte Vinco - Leonardo da Vincis födelsestad, där det ligger ett fantastiskt museum - och staden i sig ligger vackert. Det finns bra tågförbindelser från Montelupo, och i Montelupo ligger också en fantastisk restaurang, där det alla veckodagar är nödvändigt att boka bord i god tid - Osteria Livornese Ristorante, Viale Umberto 1, Montelupo.

Rekommendationer till andra gäster

Ta tåget till de större städerna, det är billigt och lätt, och ni undviker att behöva leta parkeringsplats (vilket är svårt framförallt i Florens).

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Tvårumslägenhet Alloro med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo di Montereggi

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Tvårumslägenhet Ribes med 2/4 sovplatser (1:a vån.)

Städningen av lägenheterna var inte optimal, det var väldigt skitigt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

OK - men inte mer.

Allt du behöver finns på stället, och utomhusområdena blir skötta varje dag. Poolområdet är fint och rent. Härligt varmt i duscharna.
Det saknas dock själ och rengöringen i lägenheterna är efter italiensk standard - under medel. Om alla lägenheter är uthyra sitter man MYCKET tätt på varandra framför lägenheterna, endast avskilt med en örtplanta.
Vi hyrde en babysäng för 30 euro för en vecka som inte var mycket att be för och mycket liten - vår lilla dotter på 1 år kunde själv krypa upp i den. Wifi fungerade inte på stället, trots att det stod angivet.

Ägaren kommer och går (använder de tomma lägenheterna till sina privata middagsbjudningar :) men hälsar inte på gästerna och man har ingen kontakt med personalen som också befinner sig mycket för sig själva på stället, och de får tydligen inte ta beslut om något, men man kan sms:a en fråga.
Det ligger bra i förhållande till shoppingmöjligheter och Empoli är en fin stad till en utflykt.

I förhållande till värderingen från In-Italia är stället mycket billigt. Det är dock inte en plats vi kommer tillbaka till.

Borgo di Montereggi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo di Montereggi
Tvårumslägenhet Malva med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Il Casale

Capraia e Limite, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map