Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Borgo di Montereggi

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi befinner oss två kilometer utanför den lilla staden Limite sull'Arno, där man finner restaurang-pizzeria och några närbutiker. Gårdens placering är verkligen privilegierad: Man är 500 meter från landsvägen vilket gör att man enkelt kommer runt utan att besväras av trafikbuller.

Tiderna förändras

Den gamla bondgården var fram till 1970-talet bebodd av familjer som levde av lantbruk men tiderna förändrades och gården blev lämnad när folkmassorna flyttade från landsbygden till städerna. Idag är stället upprenoverat med känsla för den ursprungliga stilen till fina semesterbostäder. Detta kan vi glädjas över idag. Men jordbruket är inte helt försvunnit, för på gårdens stora marker odlar man oliver till framställning av god olivolja och druvor som blir till goda viner.

Fina lägenheter och ännu bättre utomhus områden

Lägenheterna är ganska enkelt, men funtionellt och ordentligt inredda med praktiska möbler, kök med fyra kokplattor, ugn och kylskåp (relativt litet). De har också satellit-TV men där slutar också de moderna bekvämligheterna. Var och en har ett bord och stolar för privat bruk utanför dörren medan lägenheterna på andra våningen först ska ner för trapporna för att finna sitt bord och stolar på gräsmattan framför husen. I trädgården finner man även fyra stora (mycket stora) grillar för gemensamt bruk och en 15 x 8 meter stor pool med ett djup av 110-160 cm samt ett barnområde med djup ner till 10 cm, som är omgiven av en stor terrass med solstolar och parasoller. Det finns dessutom wi-fi vid poolen.

Läs om l√§genheterna på Borgo di Montereggi

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Il Casale

Capraia e Limite, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Fattoria Colleverde

Terricciola, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

search map