Agriturismo i Capolona i Toscana

Le Palaie

 
Le Palaie är inte tillgänglig i dagsläget
Le Palaie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Capolona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Palaie ligger i bergen ca. 1,5 km från den lilla byn Capolona där man finner inköpsmöjligheter och matställe. Önskar man ett större utbud av affärer och restauranger kan man åka till den trevliga staden Arezzo som endast ligger 12 km bort och som verkligen är värt ett besök.

Husets ägare är en familj som har bott på gården i mer än 400 år och är mycket stolta över huset och de traditioner som tillhör det. De lever fortfarande av jorden runt omkring gården och producerar framförallt olivolja och vin.

Läs mer om Le Palaie

Gården har alltid varit bebodd och detta märks tydligt. Den öppna spisen, de gamla stenväggarna och rummen framstår mycket rustika och stämningsfulla med träbalkar och terracotta golv gör så att den toscanska själen lever vidare i huset. Den enda moderna komfort som kommit till på senare tid är poolen som ligger på en härlig utsiktsplats vid huvudbyggnaden och ladan. Aircondition finns det inget behov för på dessa höjder liksom de tjocka stenväggarna hjälper till att hålla värmen ute.

Lägenheterna är alla rymliga och har privata trädgårdar med trädgårdsmöbler (bord och stolar). Trädgården till Edera och Cipresso ligger ganska ostört, men även trädgårdarna till de övriga lägenheterna präglas av de lugna atmosfären som härskar över området.

Dölj texten
 
 
search map