Omdömen från Il Pozzo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Pozzo

Läs personliga omdömen av Il Pozzo som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Pozzo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Il Pozzo

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Fyrarumslägenheten Rosmarino med 5/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Il Pozzo

Capolona som semester-destination

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Fyrarumslägenheten Rosmarino med 5/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Vackert!

Vi hade en fantastisk semester till Arezzo. Mysigt ställe, fantastisk natur och en underbar service av Carla - hon är en fantastik person. ( Carla, so lovely person :)
Vi reste runt och hade en underbar upplevelse.

Capolona som semester-destination

Fin upplevelse med vacker natur.

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Tvårumslägenheten Menta med 2 + 1 sovplatser
Tvårumslägenhet Basilico med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Inget mindre än fantastistk

Vi har nu för tredje gången besökt detta fantastiska ställe. Vi blir som familj aldrig trött på att njuta av Carlas gästfrihet.
Vi älskar den avslappnande atmosfären och läckra gemensamma familjemiddagar.
Vi ser redan fram emot nästa gång.

Capolona som semester-destination

Det finns inte så mycket att se i stan, men ett besök på den lokala pizzerian, Pizzeria Dini kan varmt rekommenderas. Läckra pizzor till en billig peng.

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Trerumslägenheten Nippetella med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bli en del av Toscana

Stället och faciliteterna är helt fantastiska. Naturen är vacker och möjligheten att plocka färska fikon till frukosten och örter till matlagningen sätter pricken över i.

Dessutom är Carla en perfekt värdinna, som med mobilen och rivande italienska får saker att hända - pronto! :)

Med kort köravstånd till Anghiari, Cortonoa och Siena är det lätt att bli en del av Toscana.

Vi kommer gärna igen!

Capolona som semester-destination

Vill du verkligen uppleva bergsvägar, så ta turen från Pieve San Stefano till Bibbiena....

Anghiari ska ses från vägen nordväst om borgmuren innan solen går ner.

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Tvårumslägenhet Basilico med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mer än fullt värde för pengarna

Det blir inte bättre

Capolona som semester-destination

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Trerumslägenheten Melissa med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt trevligt.

Jättenöjda med Il Pozzo, trevlig lägenhet, fina omgivningar. Carla är en riktig pärla som är så gästvänlig och serviceminded. God mat i fin miljö. Rekommenderas varmt!

Capolona som semester-destination

Vi gick ner till Subbiano två kvällar och åt på La Corte del Oca, rekommenderar verkligen den restaurangen, god mat och dryck till bra pris. Att tänka på att det kan vara lite jobbigt att gå uppför när man ska hem men det går!

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Fyrarumslägenheten Salvia med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Skönhet och gästfrihet

Il Pozzo, långt över våra förväntningar och vi tillbringade 11 underbara dagar här.
Vi var tre generationer, 4 vuxna och 3 barn i åldern 7,4 och 1 år, och alla var glada.
Den 7-åriga frågade sista dagen "om vi hade tillräckligt med pengar för att kunna stanna här hela livet"?
Bättre rekommendation kan man knappast få. Fastighetsägare och förvaltare Carla, är en symbol för gästfrihet och en stor kock.
Tre kvällar i veckan gör hon en lyxig middag till alla gäster om så önskar och det gör de flesta. Maten tillagas av de bästa råvaror.
Även om poolen inte är uppvärmd så är den skön.
Hela området är fullt med små dungar som ger behaglig skugga under sommaren.
Vi hade mycket bra väder under vår vistelse.
Slutligen, detta är en bra plats där det inte finns någon antydan till utpressning. Kort sagt ett fynd.

Capolona som semester-destination

Capolona är i sig inget speciellt, men inom ett par timmar så når du vackra Sienna och Perugia, och inom en halvtimme är du i vackra städer och byar i både i dalar och i bergen.

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Fyrarumslägenheten Salvia med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ren avkoppling

Super lyx! Vid ankomsten så möts du av Carla som har stället, hon gör allt för att alla ska känna sig välkomna och tillfreds, hon är en pärla.
Vi stannade i Basilico, som är perfekt för par.
det är gott om plats i villan och det finns allt som man behöver. Det är tak utanför dörren med fåtöljer så man kan sitta och njuta. mamma Carla är i koket där hon lagar Toscansk middag tre gånger i veckan till alla som vill, ett verkligt nöje. Man mår bra i sängen.
Vackra omgivningar och en stor pool med solstolar, helt perfekt. Ren avkoppling. Wi-Fi som fungerar.
Kan varmt rekommenderas.

Capolona som semester-destination

Il Pozzo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pozzo
Tvårumslägenhet Basilico med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerar utmärkt
Pool (eventuellt säsongsöppen)

stort poolområde och många solstolar
Restaurang

Bättre finns inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastikst ställe - Missa inte denna pärla

Superfin liten oas i mitten av olivträd och vinrankor. Värd Carla är helt fantastiskt, verkligen serviceinriktad och bra på att föreslå turer eller hjälpa till med annat. Hon bakar tårta för någon som väntar i lägenheten vid ankomst och att samla rent vatten från den närliggande källa från gården.

Vi var där med tre barn vid 0, 3 och 7 och de älskade det. Altfra pool att bara kunna löpa fritt runt området och hitta katter eller klappa Carlas hundar.

Carlas mamma kommer två gånger i veckan för att göra lokala toskanska ekologiska livsmedel. Lite sent på kvällen för våra barn, som alla somnade, men då vi kunde njuta av en god middag medan de sov i lägenheten med larm. Pizza kväll var riktigt nice!

Vi hade hoppats att det var lite närmare staden så vi kunde gå ner och äta, men det var helt enkelt för långt med tre barn och några alltför många kullar till den.

Capolona som semester-destination

Vi fick skära ner enormt på ambitioner hur långt och där vi skulle. Vi slutade Arezzo och Poppi, fina platser båda nära till gården.

Carla arrangerade så att barnen kunde komma ut att rida hästen en dag, vilket var en riktigt bra upplevelse, där de också fick ge hästen välsmakande mat efteråt-

Il Pozzo
Rent och fint

Allt var fint vid ankomsten
Gästvänlighet

Kunde inte vara bättre
Placering

Lite närmare så skulle det ha varit en femma
 
Själva boendet på Il Pozzo
Trerumslägenheten Malva med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Mycket bra förbindelse med sin egen router
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Perfekt med egna solstolar
Restaurang

Mycket god mat
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nästa sida
 

Liknande ställen

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map