Omdömen från Casa Rossa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Rossa

Läs personliga omdömen av Casa Rossa som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Rossa. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint hus i fina omgivningar

Vi hade ett super bra uppehåll på Casa Rossa. Huset kändes autentiskt och ilte rustikt, utan att vi saknade något. Det ligger ganska avsides vilket passade oss fint, samt att vi hade möjlighet för att få många fina promenader i området. Samt att det var endast 20 min med bil till Arezzo, vilket är värt att besöka och därifrån kan man ta tåget till Florens.
Vattnet i poolen var skönt men tyvärr var poolen endast 1,20 cm djup, så kan man kunde inte dyka från kanten.

Köket var det både introduktionshäll samt en fin mindre ugn.
Båda badrummen var rena och fina
Allt i allt var det ett superfint hus med både själ och värme, och som absolut kan rekommendera.

Capolona som semester-destination

En dag åkte vi på utflykt till Siena - det var en fin stad med små mysiga gator, ett imponerande torg och en jättevacker kyrka samt massor av goda restauranger
Arezzo är ockå värt ett besök
Det är flera bra vandrings- och cykelleder i området runt bergen och backarna

Casa Rossa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Rossa
Villa med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Äkta Italiensk charm - det genuina Toscana

Vi hade en underbar vecka i Casa Rossa, och husets beskrivning motsvarade 100% In-Italia beskrivning. Bekvämt inredda med gamla, fina italienska möbler och vackra stengolv. Köket är standard sedan den senaste översynen förbättrats avsevärt. Stort kylskåp och all nödvändig service. Huset var rent och snyggt och värdarna - två äldre bröder tog emot oss. Var beredd på att de kommer varannan dag och rengör poolen, vattnar blommor och ger kattdjuren runt huset mat.
Utsikten över dalen är fantastisk och här har du verkligen ett hus, som ligger ostört - utom en galande tupp och skällande hundar på natten i området runt huset .....

Local är en liten, mysig familj restaurang med god service och underhållning varje fredag kväll.
Husets läge är inte lämplig för bilar med låg fjädring, som de sista 200 meter till huset går ner en krokig grusväg med stenar och hål

Arezzo som semester-destination

Lätt att hitta god mat och vin - trevligt när man finner de små gatorna

Casa Rossa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Rossa
Villa med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktigt fint ställe

Hade en härlig vistelse. Ligger helt ostört en kilometer ut på en grusväg. Så man har ingen supermarket runt hörnet. Men helt perfekt, mellan vinmarker och olivträd. Och den vackraste utsikt... Om man är ute efter lugn och ro så är detta rätt ställe...

Rekommendationer till andra gäster

Inköp görs lämpligast i Arezzo. Här är det också trevligt att gå ut och äta. Handla innan ni anländer till huset. Annars kostar det en extra tur på 13 km.

Casa Rossa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Rossa
Villa med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Marianne med sällskap från Ödåkra i Sverige bodde på Casa Rossa i Arezzo från den 14. till den 21. juni 2008.

Hej, Tack för det. Vi är vana Toscanaresenärer, det är 7:e gången vi åker dit på olika sätt och har en hel del att jämföra med. Vi har åkt med vänner, barn och gjorde denna gång en "generationsresa" d.v.s med vår dotter+ pojkvän, min mkt resvane och alerte 80 årige svärfar med sambo (65 år) samt jag och min make. Vi har följande att säga: Huset är strålande. Genuin gammal ofördärvad gård i en underbar natur och med en utsikt som slår mycket. Huset hoppas man ska förbli orört. Byn Pieve san Giovanni lämnar mycket att önska, här finns ingenstans att äta mer än på baren som kan servera öl/vin och en baguet. Det kan vi stå ut med men vi åkte mil åt alla möjliga håll för att hitta någon genuint italienskt matställe, aldrig har vi letat så mycket efter detta och då har vi bott i mycket små byar tidigare också. Räddningen blev restaurangutbudet i Angihari drygt 3 mil bort. Varför inte ha en mapp till gäster som ger lite upplysningar om t.ex var man kan äta! Vi lagar mat 3-4 g/v "hemma" men vill gärna äta ute också.
I övrigt finns egentligen ingenting i Pieve San G...

I huset, detta hus är ju uthyrt så mycket och då skulle man önska att ägarna fräscha upp inomhus. jag ger ex som vi alla tyckte: av 7 kaffekoppar var nog 5 spruckna, poslin är inte fräscht i detta hus. Sängarna är dåliga. I stor dubbelsäng sover man direkt på resårbotten, ingen bäddmadrass. Det kräver bra ryggar! Inte heller vill man ha bäddat med något som liknar en hästfilt. I övriga sovrum står till 4 pers. väldigt enkla sängar, sådana vi fäller ihop hemma och tar fram när vi har väldigt många nattgäster. Vi tycker nog detta var det absolut sämsta med huset och en god nattsömn är alltid bra! Och om vi ändå pratar nattsömn så...OM det kommer gäster som behöver tystnad för att sova skulle jag inte rek. detta hus. Mängder av hunder skäller nätterna igenom i grannskapet. Badrummet fungerar extremt BRA även när man är 6! Jämför vi med andra hus vi bott i med allt från medium till högt pris är detta det enda hus som saknar den där lilla extra finishen med personlig smak, så väldigt liter skulle till för att göra detta hus charmigt till 1000. En lampa ute...där man sitter så mycket skulle inte skada, det kunde vara fotogen eller att annat. Altanen är kolmörk efter 21.00. Annars hade vi en underbar vecka i ett som vanligt underbart Toscana- Vi lever gärna italienskt...dricker vin i dricksglas, kokar espresso och kräver inget som har med det "turistiska"att göra men det där lillla lilla extra fattades här i detta annars så underbara hus.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ken med familj från Mintraching i Tyskland bodde på Casa Rossa i Arezzo från den 30. juni till den 7. juli 2007.

Tusen tack för all service som ni tillhandahålligt i samband med vår bokning, ombokning osv. Vi kommer att återkomma när vi vill resa till Italien igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Il Basso

Talla, Toscana

Villa Quattro Mori

Arezzo, Toscana

Podere Le Macchie

Bibbiena, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map