Villa i Capolona i Toscana

Casa Rossa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Rakt igenom ett autentiskt lanthus som ligger med fin utsikt över landskapet. De sista 1,5 km. fram till huset är på grusväg.

Testa livet från förr

Här befinner man sig i orörd och outforskad natur i det östra Toscana. Huset är av den klassiska typen som man ser på många vykort och har dessutom en härlig pool på 9 x 5 meter men utan moderna faciliteter som diskmaskin eller aircondition. Detta är huset för de som prioriterar orginala golv, klassisk arkitektur och fridfulla omgivningar framför dagens komfort. Köksfaciliteterna är även spartanska, kylskåpet är inte så stort så du ska vara inställd på detta annars blir du besviken.

Läs mer om Casa Rossa

Måltider på altanen

Möblemanget är inte dåligt, snarare rustikt. Och vad ska man med en massa hårda vitvaror när man äter (och dricker) sina måltider på altanen i trädgården?

Uppvärmning ej möjligt

I huset finns inga värme element så uppvärmning är inte möjligt.

Villan på Casa Rossa

Villa med 7 sovplatser

Huset är fördelat på tre våningar. På första våningen finner man ett badrum med toalett och dusch samt ett tvättrum med tvättmaskin, strykbräda o h järn. På andra våningen finner man ett stort uppehållsrum med öppet kök och en imponerande öppen spis, sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med badkar och dusch. Från andra våningen kommer man via en trätrappa upp till tredje våningen där det finns ett härligt vardagsrum med en bäddsoffa för en person.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Casa Rossa

Läs personliga omdömen av Casa Rossa som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Rossa. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Casa Rossa

Fint hus i fina omgivningar

Vi hade ett super bra uppehåll på Casa Rossa. Huset kändes autentiskt och ilte rustikt, utan att vi saknade något. Det ligger ganska avsides vilket passade oss fint, samt att vi hade möjlighet för att få många fina promenader i området. Samt att det var endast 20 min med bil till Arezzo, vilket är värt att besöka och därifrån kan man ta tåget till Florens.
Vattnet i poolen var skönt men tyvärr var poolen endast 1,20 cm djup, så kan man kunde inte dyka från kanten.

Köket var det både introduktionshäll samt en fin mindre ugn.
Båda badrummen var rena och fina
Allt i allt var det ett superfint hus med både själ och värme, och som absolut kan rekommendera.

Läs mer

Bedömning av Casa Rossa

Läs mer

Äkta Italiensk charm - det genuina Toscana

Vi hade en underbar vecka i Casa Rossa, och husets beskrivning motsvarade 100% In-Italia beskrivning. Bekvämt inredda med gamla, fina italienska möbler och vackra stengolv. Köket är standard sedan den senaste översynen förbättrats avsevärt. Stort kylskåp och all nödvändig service. Huset var rent och snyggt och värdarna - två äldre bröder tog emot oss. Var beredd på att de kommer varannan dag och rengör poolen, vattnar blommor och ger kattdjuren runt huset mat.
Utsikten över dalen är fantastisk och här har du verkligen ett hus, som ligger ostört - utom en galande tupp och skällande hundar på natten i området runt huset .....

Local är en liten, mysig familj restaurang med god service och underhållning varje fredag kväll.
Husets läge är inte lämplig för bilar med låg fjädring, som de sista 200 meter till huset går ner en krokig grusväg med stenar och hål

Läs mer

Riktigt fint ställe

Hade en härlig vistelse. Ligger helt ostört en kilometer ut på en grusväg. Så man har ingen supermarket runt hörnet. Men helt perfekt, mellan vinmarker och olivträd. Och den vackraste utsikt... Om man är ute efter lugn och ro så är detta rätt ställe...

Läs mer

Marianne med sällskap från Ödåkra i Sverige bodde på Casa Rossa i Arezzo från den 14. till den 21. juni 2008.

Hej, Tack för det. Vi är vana Toscanaresenärer, det är 7:e gången vi åker dit på olika sätt och har en hel del att jämföra med. Vi har åkt med vänner, barn och gjorde denna gång en "generationsresa" d.v.s med vår dotter+ pojkvän, min mkt resvane och alerte 80 årige svärfar med sambo (65 år) samt jag och min make. Vi har följande att säga: Huset är strålande. Genuin gammal ofördärvad gård i en underbar natur och med en utsikt som slår mycket. Huset hoppas man ska förbli orört. Byn Pieve san Giovanni lämnar mycket att önska, här finns ingenstans att äta mer än på baren som kan servera öl/vin och en baguet. Det kan vi stå ut med men vi åkte mil åt alla möjliga håll för att hitta någon genuint italienskt matställe, aldrig har vi letat så mycket efter detta och då har vi bott i mycket små byar tidigare också. Räddningen blev restaurangutbudet i Angihari drygt 3 mil bort. Varför inte ha en mapp till gäster som ger lite upplysningar om t.ex var man kan äta! Vi lagar mat 3-4 g/v "hemma" men vill gärna äta ute också.
I övrigt finns egentligen ingenting i Pieve San G...

I huset, detta hus är ju uthyrt så mycket och då skulle man önska att ägarna fräscha upp inomhus. jag ger ex som vi alla tyckte: av 7 kaffekoppar var nog 5 spruckna, poslin är inte fräscht i detta hus. Sängarna är dåliga. I stor dubbelsäng sover man direkt på resårbotten, ingen bäddmadrass. Det kräver bra ryggar! Inte heller vill man ha bäddat med något som liknar en hästfilt. I övriga sovrum står till 4 pers. väldigt enkla sängar, sådana vi fäller ihop hemma och tar fram när vi har väldigt många nattgäster. Vi tycker nog detta var det absolut sämsta med huset och en god nattsömn är alltid bra! Och om vi ändå pratar nattsömn så...OM det kommer gäster som behöver tystnad för att sova skulle jag inte rek. detta hus. Mängder av hunder skäller nätterna igenom i grannskapet. Badrummet fungerar extremt BRA även när man är 6! Jämför vi med andra hus vi bott i med allt från medium till högt pris är detta det enda hus som saknar den där lilla extra finishen med personlig smak, så väldigt liter skulle till för att göra detta hus charmigt till 1000. En lampa ute...där man sitter så mycket skulle inte skada, det kunde vara fotogen eller att annat. Altanen är kolmörk efter 21.00. Annars hade vi en underbar vecka i ett som vanligt underbart Toscana- Vi lever gärna italienskt...dricker vin i dricksglas, kokar espresso och kräver inget som har med det "turistiska"att göra men det där lillla lilla extra fattades här i detta annars så underbara hus.

Läs mer

Ken med familj från Mintraching i Tyskland bodde på Casa Rossa i Arezzo från den 30. juni till den 7. juli 2007.

Tusen tack för all service som ni tillhandahålligt i samband med vår bokning, ombokning osv. Vi kommer att återkomma när vi vill resa till Italien igen.

Läs mer
 
search map