Omdömen från Agriturismo Castiglioncello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Castiglioncello

Läs personliga omdömen av Agriturismo Castiglioncello som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Castiglioncello. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Otroligt lugnt ställe

Stället ligger i vackra omgivningar och är otrolit inbjudande och fint. Värdsparet är söta och hjälpsamma samt att de lagar god mat (på lokala råvaror) Det är lätt att komma till både Bologna, Prato och Florens med tåg från stationen i grannbyn.

Cantagallo som semester-destination

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Tvårumslägenhet Canicciaia med 2 sovplatser (1:a / 2:a)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe

Cantagallo som semester-destination

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Tvårumslägenhet Ciliegio med 3/4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Hög standard, fint och det ligger i ett lugnt område, bra och personlig service

Cantagallo som semester-destination

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Trerumslägenhet Alloro med 4/6 sovplatser (2:a vån. / loft)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En pärla

Fantastiskt ställe med möjlighet för total avslappning.
Trevligt och vänligt värdspar
Superbra restaurang och god mat

Cantagallo som semester-destination

Detta ställe är mest ägnat till den som söker total avslappning, det är väldigt vackert och lugnt här.

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Tvårumslägenhet Canicciaia med 2 sovplatser (1:a / 2:a)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo som semester-destination

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Tvårumslägenhet Canicciaia med 2 sovplatser (1:a / 2:a)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Vackert och härligt ställe

Vi älskade utsikten över bergen från "vår alldeles egna plats". Värdparet Luca och Shital är härliga människor, som utöver att laga fantastisk mat, är rara och behjälpliga på alla sätt och vis.
Poolen är inte jättestor, men då där ju endast är 5 rum på stället, så går det bra.

Vi spenderade förmiddagarna och kvällarna på stället, och det var superhärligt. Vi kom att känna oss mycket hemma på stället, mellan vinrankor, kiwi, oliver och alla andra möjliga grönsaker, frukter och kryddörter. Vi var tvungna att köpa med hem Lucas egen olivolja, och inte minst hans örtblandning.

Härligt att vi kunde välja om vi ville äta i den lilla restaurangen eller själv laga mat. Vi behövde bara anmäla det kvällen innan.

Både barn (9 och 11 år) och vuxna förälskade sig i stället, och vi kommer gärna igen. Vi kan varmt rekommendera stället.

Cantagallo som semester-destination

Cantagalla i sig själv är kanske inte så spännande, men ligger vackert. Omvänt är det ju också trevligt att möta en lite mer autentisk del av Italien, än den man kanske möter i Florens och Siena. Alla de kända sevärdheterna ligger inom en överskådlig bilfärd (t.ex. Florens 30-40 min eller Siena 80-90 min).
Vi körde upp på toppen av "vårt" berg en dag och talade med italienarna som inte var vana att träffa turister, och det var ju rätt roligt. Också kul att se en vanlig kyrka )på bergstoppen) i förhållande till att se alla domkyrkor i de kända städerna.
Lätt tillgång till billiga inköpsmöjligheter i Cantagallos läckra COOP där det finns massor av specialiteter.

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Tvårumslägenhet Noce med 3/4 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Vu kunde se dagens meny i hotellmappen, och det vi fick var så gott!
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Autentiska Italien

Castiglioncello är ett härligt, autentiskt och läckert ställe.
Värdarna Shital och Luca är nyckeln till upplevelsen - de har haft hand om stället i över 20 år, gör allting själv och bryr sig uppriktigt om sina gäster.
De serverar billig mat, sköter hela området och hjälper till med alla frågor.

Man ska dock vara beredd på de utgifter som är förbundna med att vara, bo och äta på hotellet. på en vecka hade vi driftkostnader på 100 euro, och därtill kom betalning för att från dukning till byte av handdukar.

Ett bra råd: fråga om kostnaderna, och räkna med att allting kostar - så kommer det inte bli en överraskning när räkningen kommer sista dagen.

Vi hade ett härligt besök i Ciliegio, alltid svalt och fint kök + bad. Men ljudnivån i sovrummet var oacceptabelt - både från rummet vid sidan och från restaurangen. Lyckligtvis hjälpte Luca och Shital med att lösa problemet, så vi sov i köket.

Cantagallo som semester-destination

I närområdet var där inte mycket att se och göra, men en timme i bil tar dig till fantastiska platser

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint

Dåligt att handdukar och lakan inte byttes på en vecka.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Tvårumslägenhet Ciliegio med 3/4 sovplatser (1:a våningen)

Vi kunde omöjligt sova i fred i sovrummet, även med öronproppar. Vi använde därför endast det ena av två rum.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det fungerade en halvtimme av vårt besök, resten av tiden var problemet utan lösning.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Härlig och fin. Lite djup för barn, och mycket varma plattor runt om.
Restaurang

Maten var läcker och lokal, men det är inte info om när du betalar för något, och när något inte var inkluderat.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fridfullt, trevligt och ren avslappning

Agriturismo Castiglioncello åker man till om man villkombinera ett härligt fridfullt ställe med supertrevlig värdar, och samtidigt vill vara "centralt" i närheten av Florens, Pisa, Lucca, Prato...

Det var andra gången vi var där och vi hade en vecka med massor av mys, god mat, och en massa bra turer til städerna i "närheten".

Själva värdparet är där hela tiden, och står redo att hjälpa till om du skulle ha några problem, laga god mat till dig, eller bara umgås.

Kort sagt: bara härligt.

Cantagallo som semester-destination

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Trerumslägenhet Alloro med 4/6 sovplatser (2:a vån. / loft)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Det är värdarna som gör supergod mat utifrån en fast meny.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En upplevelse som inte går att överträffa

Aldrig har vi bott så bra, med ett ytterst kompetent värdpar, som verkligen förstår hus man gör allt för sina gäster. Allt fungerade till max, och man kände sig så välkommen. Det har varit ett nöje att njuta av sina måltider, service och få goda råd till aktiviteter i området.

Cantagallo som semester-destination

Går inte att få bättre med fantastisk utsikt och läckra förhållanden.

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Dubbelrum Oliva
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Castiglioncello

Agriturismo Castiglioncello
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Castiglioncello
Tvårumslägenhet Noce med 3/4 sovplatser (1:a våningen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map