Agriturismo i Cantagallo i Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Migliana Alloro Alloro Cannicciaia Cannicciaia Ciliegio Ciliegio Noce Noce Oliva Oliva
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Castiglioncello ligger i Bisenzio dalen mellan Migliana och Usella få kilometer från staden Prato (ca. 18 km). Annars är det 5 km till närmaste byn Vaiano där man kan köpa en glass eller äta på restaurang. Ifall man önskar variation från att laga mat i sin lägenhet, eller njuta av ägaren Lucas rätter på stället.

Boka bord och njut av gårdens egna råvaror

Luca som äger gården odlar bland annat grönsaker, frukt, olivolja och honung. Han serverar sina råvaror på ställets restaurang var gästerna kan även kan njuta av ett glas vin. Hans specialiteter är primärt kött från grillen eller i den stora stenugnen. Man ska vara uppmärksam på att restaurangen bara är öppen efter avtal, så det ska förbeställas.

Läs mer om Agriturismo Castiglioncello

Guidade vandringsturer

Vid huset finns en frodig trädgård var värden Luca har anlagt en pool och från vars terrass man ser ut över hela dalen. Det är möjligt att gå på promenad på gårdens egendom och att vandra i de omkringliggande bergen med en guide. På gården finns endast tre lägenheter och två rum som är enkelt inredda.

L√§genheterna på Agriturismo Castiglioncello

Lägenhet m. 1 sovrum (Cannicciaia)

Liten lägenhet fördelad på två våningar. På första våningen finner man uppehållsrum med kokvrå och badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng.

Lägenhet m. 1 sovrum (Noce)

Lägenheten ligger på första våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå med diskmaskin och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom tvättmaskin. Trots att lägenheten har 5 sovplatser bokas den max för 4 personer.

Lägenhet m. 1 sovrum (Ciliegio)

Lägenheten ligger på första våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom tvättmaskin.

Lägenhet m. 2 sovrum (Alloro)

Lägenheten Allora har ingång på andra våningen och är fördelad på två våningsplan. Andra våningen består av sovrum med dubbelsäng samt TV, sovrum med två enkelsängar samt TV och badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till loftet med snedtak där man finner ett öppet rum med lågt i tak med kokvrå (två kokplattor) med litet kylskåp och två sovplatser. Vi rekommenderar denna lägenhet till kortare vistelser då det annars är svårt att finna en bostad med så många sovplatser samt fri ankomst och avresa.

Dubbelrum

Rummet Olivia ligger på andra våningen och består av dubbelsäng. Det finns även eget badrum med toalett och dusch. Det finns inte något privat balkong eller terrass men du är välkommen att nyttja de utvändiga bord och stolar som finns under pergolan eller under solen vid poolen, och där du annars vill vistas i den stora trädgården.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map