Semesterbostad i Campiglia Marittima i Toscana

Villa Denise

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Denise är en ståtlig villa fördelad på två våningar med totalt sex smakfulla lägenheter i klassisk, toscansk stil. Villan ligger bland de gröna toscanska kullarna, lite utanför den charmerande medeltidsbyn Campiglia Marittima, och med en oöverträfflig utsikt över berg och dalar, med det azurblå Medelhavet i horisonten. Strax nedanför går en väg som för till kusten och under sommarmånaderna kan ett svagt trafiklarm höras.

Kombinera kultur med strandbesök

Villan är perfekt för dem som önskar slappna av i lugna omgivningar och njuta av den otroliga utsikten, precis som det också är en perfekt utgångspunkt för besök till många sevärda medeltidsbyar såsom Suvereto, Sassetta och Castagneto Carducci, som alla ligger inom kort avstånd från Villa Denise. Villan lämpar sig framförallt till par, snarare än familjer med små barn, då utomhusområdena ligger på olika nivåer. Det finns även strålande möjligheter till att besöka områdets stränder (Golfo di Baratti vid Populonia, Golfo, Perelli, Carlappiano) ligger bara 7-15 km från villan.

Solterrass och pool

Villan har en fin solterrass med pool. Till gemensamt bruk finns det grill samt tvättmaskin (mot betalning). Närmaste inköpsmöjligheter finns ca. 15 minuters promenad från villan, i Campiglia Marittimas centrum.

Fina lägenheter med egen terrass

Alla lägenheter är fina, välmöblerade och ganska rymliga, och har alla uppehållsrum med välutrustat kök, sovrum, badrum med toalett och dusch samt liten terrass med trädgårdsmöbler.

Läs om l√§genheterna på Villa Denise

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Borgo degli Olivi

Riotorto, Toscana

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populärt i Toscana

search map