Semesterbostad i Campiglia Marittima i Toscana

Villa Denise

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Denise är en ståtlig villa fördelad på två våningar med totalt sex smakfulla lägenheter i klassisk, toscansk stil. Villan ligger bland de gröna toscanska kullarna, lite utanför den charmerande medeltidsbyn Campiglia Marittima, och med en oöverträfflig utsikt över berg och dalar, med det azurblå Medelhavet i horisonten. Strax nedanför går en väg som för till kusten och under sommarmånaderna kan ett svagt trafiklarm höras.

Kombinera kultur med strandbesök

Detta boende passar dig perfekt som önskar slappna av i lugna omgivningar och njuta av den otroliga utsikten, precis som det också är en perfekt utgångspunkt för att besöka många sevärda medeltidsbyar såsom Suvereto, Sassetta och Castagneto Carducci, som alla ligger inom kort avstånd från Villa Denise. Villan lämpar sig framförallt till par, snarare än familjer med små barn, då utomhusområdena ligger på olika nivåer. Det finns även strålande möjligheter till att besöka områdets stränder (Golfo di Baratti vid Populonia, Golfo, Perelli, Carlappiano) ligger bara 7-15 km från villan.

Läs mer om Villa Denise

Härlig utsikt från poolens terrass

På Villa Denise kan du njuta av sköna sol och badstunder samtidigt som du har en härlig utsikt över det gröna landskapet. Till gemensamt bruk finns det grill, om grillandan faller på samt tvättmaskin (mot betalning) vilket kan vara praktiskt att ha tillhanda. Det som är ett extra plus är att närmaste inköpsmöjligheter finns ca. 15 minuters promenad från villan, i Campiglia Marittimas centrum.

Fina lägenheter med egen terrass

Alla lägenheter är fina, välmöblerade och ganska rymliga, och har alla uppehållsrum med välutrustat kök, sovrum, badrum med toalett och dusch samt liten terrass med trädgårdsmöbler.

Läs om lägenheterna på Villa Denise

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Podere Il Martellino

Follonica, Toscana

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map