Semesterbostad i Campiglia Marittima i Toscana

Villa Denise

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Denise är en ståtlig villa fördelad på två våningar med totalt sex smakfulla lägenheter i klassisk, toscansk stil. Villan ligger bland de gröna toscanska kullarna, lite utanför den charmerande medeltidsbyn Campiglia Marittima, och med en oöverträfflig utsikt över berg och dalar, med det azurblå Medelhavet i horisonten. Strax nedanför går en väg som för till kusten och under sommarmånaderna kan ett svagt trafiklarm höras.

Kombinera kultur med strandbesök

Detta boende passar dig perfekt som önskar slappna av i lugna omgivningar och njuta av den otroliga utsikten, precis som det också är en perfekt utgångspunkt för att besöka många sevärda medeltidsbyar såsom Suvereto, Sassetta och Castagneto Carducci, som alla ligger inom kort avstånd från Villa Denise. Villan lämpar sig framförallt till par, snarare än familjer med små barn, då utomhusområdena ligger på olika nivåer. Det finns även strålande möjligheter till att besöka områdets stränder (Golfo di Baratti vid Populonia, Golfo, Perelli, Carlappiano) ligger bara 7-15 km från villan.

Läs mer om Villa Denise

Härlig utsikt från poolens terrass

På Villa Denise kan du njuta av sköna sol och badstunder samtidigt som du har en härlig utsikt över det gröna landskapet. Till gemensamt bruk finns det grill, om grillandan faller på samt tvättmaskin (mot betalning) vilket kan vara praktiskt att ha tillhanda. Det som är ett extra plus är att närmaste inköpsmöjligheter finns ca. 15 minuters promenad från villan, i Campiglia Marittimas centrum.

Lägenheter i traditionell stil

Lägenheterna är enkla men trevliga, välmöblerade och ganska rymliga, och har alla uppehållsrum med välutrustat kök, sovrum, badrum med toalett och dusch. De har balkong eller terrass i varierande storlekar. Vi ber dig observera att havsutsikten är begränsad.

L√§genheterna på Villa Denise

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map