Omdömen från Le Corti di Monte Pitti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Corti di Monte Pitti

Läs personliga omdömen av Le Corti di Monte Pitti som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Corti di Monte Pitti. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima som semester-destination

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint semesterställe

Fint semesterställe, fina lägenheter, bra pool, god restaurang och okej personal

Campiglia Marittima som semester-destination

Suvereto var en trevlig by samt att Lucca även är värt ett besök. Vinsmakningen på Rigola kan rekommenderas

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima som semester-destination

Suvereto är en mycket trevlig stad i närheten finns det riktigt bra restauranger. Bl I "CIOCIO där de serverar läckra lokala och klassisk italiensk mat (ingen pizza). Om du vill ha de bästa pizzor i området, så ska du definitivt besöka Il Caminetto. Enormt mysig plats, mycket rimliga priser och fantastiska pizzor. Det är en god idé att boka ett bord på båda ställena om du vill sitta utae.

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheten är OK. Men vår lägenhet var mycket "mörk", vilket innebar att man kunde önska något mer belysning i t.ex. kök och sovrum. Lägenheten är spartansk inredning (ingen överraskning), men med de mest nödvändiga saker. Vår lägenhet var på bottenvåningen , men jag skulle förmodligen rekommendera att välja 1: a våningen om möjligt när du alltså har en fantastisk utsikt över den toskanska landsbygden.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bästa poolen!!!!!!

Lugnt läge, lugna omgivningar - poolen är det bästa vi har upplevt hittills - ren och välkomnande och har en bra djup. Mycket trevlig personal i receptionen - området rent och snyggt. Restaurangen är inte bra - litet urval och dyr !!!! Poolområdet bra med god och riklig solstolar och möjlighet till skugga för alla. Poolbaren bemannas mestadels av personal som inte talar engelska

Toscana som semester-destination

I grannstaden Cafaggio finns en riktigt bra restaurang - bakom den lilla oansenliga röda markisen som det bara står "pizzeria" på döljer sig en utmärkt restaurang med bra take away pizzor, och med uteservering på gården, rimliga priser. Kan rekommenderas i stället för den lokala restaurangen. Dra er inte för en tur längs kusten till Livorno - och prova en av de restauranger som ligger där med utsikt över vattnet - till exempel vid solnedgången. En resa till Bolgheri är också ett måste - och Florens - kör tidigt - och vara beredd att vara borta LÄNGE det är svårt att lämna stan igen !!! Kör en tur upp till Cortona och äta på restaurang på torget med utsikt fantastisk mat och billig ...
Och annars - be receptionens personal - Petra är otroligt söt och engagerande.

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Använde det inte
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Stor inbjudande pool för simmare
Restaurang

litet urval och dyra priser .. personalen är inte särskilt bra på engelska -
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt semesterställe med avkopplande atmosfär

Riktigt fint semesterställe med bra lägenheter. Det var inte mycket plats i vardagsrummet pga utfälld säng, men den blev i gengäld en samlingspunkt för hela familjen om kvällarna. Mycket fin och stor pool med dämpad musik. Det förekom lite aktiviteter i form av vattenpolo och zumba, men det var inte högljutt eller störande, och man kunde lätt bada i poolen även om man inte deltog i aktiviteterna.
Restaurangen på stället har dessvärre inte pizza.

Rekommendationer till andra gäster

Bra inköpsmöjligheter i Coop i närliggande Venturina.
Medeltidsfest i närliggande Suvereto med bröllop och kämpande riddare var en stor upplevelse – särskilt för familjens yngsta.

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra läge – bra faciliteter

Bra, men spartansk inredning i lägenheten. Många fina och trevliga små städer i närområdet. Bra läge om man vill ge sig ut och uppleva Toscana.

Riktigt bra poolområde – bra faciliteter för barn.

Rekommendationer till andra gäster

Bra läge om man vill ge sig ut och uppleva de små städerna, som det finns riktigt många av i närområdet.

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån.)

Spartanskt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade fint i poolområdet, men var instabilt i lägenheten.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Utnyttjade vi inte.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe

Vi bodde på Le Corti di Monte Pitti i fyra dagar med våra två barn. Fint ställe.
Man behövde inte inte använda badmössa i poolen, så som uppgetts.
Det finns många trevliga städer i närheten.

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt boende för familjer med barn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Ok men lite slitet och ucharmigt semestercenter

Härligt pool område, man kan lätt leva med att ha på sig badmössa. Lägenheten var det inget fel på, bra storlek. Ok köksutrustning i förhållande till hur spartanskt det kan vara andra ställen i Italien. Fin terrass till lägenheten.

Endast max en halvtimmes körtur till härliga stränder både med och utan betalning. Underbara mindre små byar i närheten. Bra inköpsmöjligheter.

Man får inte det helt rätta intrycket av Toscana när man bor på ett semestercenter, jämfört med om man hade bott på en gård i bergen eller liknande, som vi brukar. Men nu har vi provat det och det var ok.

Tyvärr är det en stor nackdel med semestercenteret, och det verkar löjligt när man efteråt sitter här och utvärderar, men när vi var därnede var det en stor olägenhet. Utluftningen till lägenheternas aircondition finns på terrassen. Vilket betyder att om ens granne (som man delar sin terrass med, (i varje fall på 1 våningen) vill använda sin aircondition när man själv sitter och har det trevligt på terrassen, så är det ett VÅLDSAMT oväsen från aircondition. Och det ÄR verkligen oväsen! Det var man naturligvis tvungen att leva med, om vädret kräver det och det verkligen är hemskt varmt. Men när temperaturen är i mitten av 20 grader och det är lite molnigt ger det mer mening att öppna sin dörr. När man så får en granne som inte har samma uppfattning, gör det din eftermiddag lite mindre trevlig, tyvärr. Vi valde att sätta oss på baktrappan när det höll på... Inte så mysigt. Det är helt klart ett problem som är svårt att lösa - och nån kanske tycker att vi är lite ljudkänsliga - men isåfall skickar jag gärna ett ljudprov från min telefon.

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Le Corti di Monte Pitti

Le Corti di Monte Pitti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Le Corti di Monte Pitti
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

Santa Maria

Campagnatico

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

La Cecinella

Cecina Mare

search map