Semesterbostad i Campiglia Marittima i Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Corti di Monte Pitti ligger mitt i det Maremma som några anser för något av det mest outforskade och pittoreska i Toscana. Det moderna semesterstället erbjuder restaurang, stor pool, barnpool, tennisbana, fotbollsplan, lekplats och totalt 135 lägenheter som alla är utrustade med aircondition och privat terrass eller uteplats.

Kombinera sol och bad med utflykter

Le Corti di Monte Pitti stod klart i 2006 och breder ut sig i gröna omgivningar på 22 hektar mark. Härifrån finns det fina möjligheter för utflykter: dagstur till Elba, en liten tur till Siena eller bara köra runt och utforska denna förhållandevis okända del av Toscana, som många anser vara mer pittoresk och outforskad än de mer centrala delarna av regionen. Stället ligger mellan Suvereto och Campiglia Marittima, 10 km från kusten och små 13 km från den charmiga badorten San Vincenzo. Närmaste landsby är Cafaggio som ligger ca. 500 meter bort medan den något större Campiglia Marittima återfinns 5 km bort. Inköpsmöjligheter ligger ca. 3 km från stället.

Läs mer om Le Corti di Monte Pitti

Fina faciliteter

Det finns gemensamt grillområde, stor pool (25 x 14 meter), barnpool, tennisbana, lekplats och liten fotbollsplan. I närheten av lägenheterna finns receptionen, bar och restaurang / pizzeria (dock endast öppen under sommarmånaderna).

Lägenheternas placering och inredning

Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen. De på första våningen har privat uteplats med bord och stolar medan de på andra våningen har övertäckt terrass med bord och stolar. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, värmeanläggning, satellit-TV och diskmaskin. Inredningen är enkel med fokus på det funktionella och mindre på vackra detaljer. Barnfamiljer finner här mycket plats för barnen att leka på, samtidigt som föräldrarna inte behöver ora sig över att saker och ting går sönder. Trerumslägenheterna ligger alla i två block som är centralt placerade på grunden. Reser man därför tillsammans med några vänner och önskar lägenheter sidan om varandra bör man boka lägenheter av samma typ.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
- mäter ca. 40 m² och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng (eller två enkelsängar) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De är dessutom utrustade med aircondition, värmeanläggning, satelit-TV och diskmaskin.
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser
- mäter ca. 55 m² och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng (eller två enkelsängar), litet sovrum med enkelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De är dessutom utrustade med aircondition, värmeanläggning, satellit-TV och diskmaskin.

Lägenheterna på Le Corti di Monte Pitti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map