Agriturismo i Campiglia Marittima i Toscana

La Cuccumella

 
La Cuccumella är inte tillgänglig i dagsläget
La Cuccumella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campiglia Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vid naturreservatet Montoni och endast 7 km från den kända badorten Follonica ligger La Cuccumella. Den sevärda medeltidsstaden Campiglia Marittima ligger ca. 10 km bort. Närmaste restauranger och inköpsmöjligheter ligger 7 km bort men det finns dock ett litet matställe / bar 3 km från stället.

Stor pool

På La Cuccumella finns det en stor pool (100 m²) med vattenmassage, lekplats och grillområde. Vid huset finns en stor pergola med bord och stolar till alla gäster. Här kan man inta sina måltider som man förberett vid grillen eller i koket samtidigt som barnen leker på gräsmattorna.

Läs mer om La Cuccumella

10 lägenheter med eller utan terrass

På La Cuccumella finns det totalt 10 lägenheter varav 6 av dem är tvårumslägenheter utan terrass, två tvårusmlägenheter har egen terrass och så finns det trerumslägenheter med två badrum på första våningen. Lägenhet med aircondition kan fås mot beställning så länge det finns plats. Endast 4 lägenheter är nämligen utrustade med aicondition.

Lägenheterna på La Cuccumella

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a / 3:e vån. utan terrass)

Lägenheterna ligger på andra eller tredje våningen och har ingång från receptionen. De mäter ca. 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 3 sovplatser (2:a vån. med terrass)

Dessa två lägenheter med privat terrass mäter båda ca. 50 m² och ligger på andra våningen med egen ingång via terrassen. De består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch samt privat terrass på ca. 25 m² med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (första våningen)

Lägenheterna mäter ca. 70 m² och ligger på första våningen (markplan) och består av ett stort uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map