Semesterbostad i Campiglia Marittima i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Gemensam grill Restaurangen på Ghiacci Vecchi
 
La Colonica di Ghiacci Vecchi är inte tillgänglig i dagsläget
La Colonica di Ghiacci Vecchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campiglia Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du på landet på de gamla lanthusen som låg på grunden Innan semesterstället Ghiacci Vecchi byggdes av Roberta och hennes familj som driver hela stället. Husen har moderniserats och delats in i semesterlägenheter med aircondition och kök där du kan slappa i den stora parken eller sola vid ställets två pooler - notera att förutom övriga gäster i lanthusen finns det ytterligare 70 lägenheter på stället som har tillgång till poolområdena.

Två pooler till glädje för barnfamiljer

Här kommer dina barn finna lekkamrater från många andra länder, framför allt norra Europa. Ställets två pooler, en med grunt vatten för barnen gör det upplagt att träffas och leka tillsammans, det samma gäller de gröna gräsmattorna där det är fritt fram att leka och spela fotboll, volleyboll, basket och bordtennis. Trots att du här bor på ett semestercenter finner du inte "charter-betonad" underhållning så som dans mm. Förhållandena och atmosfären är istället lugn och avkopplande särskilt vid de gamla lanthusen som ligger tillbakadraget från poolområdena.

Trevliga utflykter bland kullarna och längs kusten

Du bor i ett område särskilt känt för etruskiska spår och det är inte ovanligt att små ringar eller smycken från tiden dyker upp på Baratti stranden, strax söder om Populonia. Vill du inte jaga antika smycken och undvika att köra hela vägen till Baratti-bukten finner du en härlig sandstrand bara två kilometer från stället och hela vägen till kuststaden San Vincenzo, där du hittar shopping och inköpsmöjligheter samt fint urval av restauranger, om du inte vill stanna hemma och äta på ställets egna restaurang.
På kort köravstånd hittar du också de små medeltida städerna Suvereto och Castagneto Carducci; och många av Toscanas berömda kulturstäder som ligger på rimligt köravstånd: Siena, Volterra, San Gimignano, Florens, Pisa, Lucca mfl.

Lägenheter med aircondition

Lägenheterna ligger antingen på bottenvåningen eller på andravåningen - alla lägenheter på bottenvåningen har en privat terrass med bord och stolar precis framför dörren. Lägenheterna på andra våningen har inte privata uteplatser, men det finns gott om bord och stolar för alla i den 50.000 m² stora parken, där det även finns gemensam grillplats. Lägenheterna är trevligt men enkelt inredda och är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, kök och badrum / toalett. Uppstår behov av att tvätta kläder, det finns också ett gemensamt tvätteri.

Läs om lägenheterna på La Colonica di Ghiacci Vecchi

 
 

Gästomdömen av La Colonica di Ghiacci Vecchi

Läs personliga omdömen av La Colonica di Ghiacci Vecchi som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Colonica di Ghiacci Vecchi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från La Colonica di Ghiacci Vecchi

Kan varmt rekommenderas

Ett jättehärligt ställe. Perfekt om man reser med barn båda stora som små. Vänlig personal och fina välhållna områden. Det var skönt att det var skugga på parkeringsplatserna samt att det fanna vagner så man kunde dra bagaget i dem från bilen till lägenheten.Lugnt och fridfullt samt tryggt, då området är låst under natten. Det var ren avslappning för hela familjen. Tack för en fantasisk vecka.

Läs mer

Sommar 2018

Vi hade ett jättefint uppehåll med trevliga värdar

Läs mer

Härligt familjeställe

Vi bodde där 6 nätter i juli. Vi ankomst blir man visad runt på hela området, och får sin bostad medan man informeras om riktningslinjer, tips&tricks samt mycket mer - så man känner sig som hemma från första stund.
Perfekt till familjer med barn, där det är vackra areor och ett härligt barnvänligt poolområde, som är inhägnat. På kvällen är det lugnt och skönt, så man kan njuta på terrassen.

Läs mer

Härligt ställe

Härligt ställe med ett lika härligt poolområde, men bostäderna ligger mycket tätt.

Läs mer

Semesterlägenhet i Augusti

Mycket bra boende med alternativa uteplatser sol eller skugga , lummigt o fint runt byggnader o poler.
Fräsch lägenhet med 2 toaletter o duschar , nära till en restaurang där möjligheter finns att äta god mat , take away om man hellre vill äta vid sin egen uteplats , färskt bröd varje morgon samt det allra nödvändigaste för inköp.
Trevlig personal.

Läs mer
 
search map