Omdömen från Il Castagno Toscana

 
Il Castagno Toscana är inte tillgänglig i dagsläget
Il Castagno Toscana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campiglia Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Castagno Toscana

Läs personliga omdömen av Il Castagno Toscana som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Castagno Toscana. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Louise med familj från Bjärred i Sverige bodde på Il Castagno Toscana i Campiglia Marittima från den 1. till den 4. juli 2009.

Tack, resan gick bra. Campiglia Marittima var ett av fyra platser vi bodde på. Vi såg i stor sätt ingen av byn utan koncentrerade oss på den enorma mängd med vingårdar som finns i området. Boendet var mysigt med en egen uteplats, barnvänlig pool och trevliga ägare. Det kändes dock att detta var deras första säsong eftersom vi hade problem att komma in genom grinden och det kontaktnummer som stod på bokningen inte fungerade. Den enda önskemålet vi hade var att det fanns lite mer köksredskap, en kastrull och en stekpanna kommer man inte så långt med. Allt som allt är vi nöjda och rekommenderar varm området till övriga italien resenärer som vill njuta av landsbygd, hav och vin.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Pia med familj från Bålsta i Sverige bodde på Il Castagno Toscana i Campiglia Marittima från den 16. till den 23. maj 2009.

Hej Marcus,
Resan var helt fantastisk!

Våra hyresvärdar var väldigt trevliga och hjälpsamma och hela området runt huset, inklusive lägenheterna, var jättefint skött. Huset låg i en dal med utsikt över gröna kullar och den lilla byn. I och med att det inte var någon högsäsong när vi var där hade vi i princip poolen för oss själva de gånger vi badade. Barnen tyckte det var jättehärligt. Det var väldigt mysigt att det "ingick" grill till varje lägenhet, vi handlade och lagade egen middag en kväll - jättegott.

Den lilla staden som låg cirka 10 minuters promenad från där vi bodde var väldigt charmig med vindlande gator och ett litet torg där det fanns en restaurang som hade fantastisk mat! De två gamla tanterna i köket visste vad de gjorde! De hade dessutom en egen pizzabagare som var fenomenal. Av all mat vi åt under vår vistelse i Toscana var denna lilla restaurang oslagbar. Dessutom var deras husets vin otroligt gott. Restaurangen drevs av en familj som var jättetrevliga.

Det vi märkte under vår vistelse var att de flesta italienarna är dåliga på engelska men att det mesta löser sig med lite teckenspråk.

Allt som allt var det en väldigt bra tidpunkt att åka på, det var otroligt vackert med all grönska och vackra blommor, fantastiska vingårdar m.m. Det var jätteskönt att det var så lite turister överallt. Stränderna var jättefina och i princip folktomma.

En resa som jag verkligen kan rekommendera! En härlig vecka med sol, värme, härliga bad, fantastiska vyer, otrolig mat och gott vin.

Tack för all hjälp och för att du rekommenderade detta till oss när vi egentligen hade tänkt välja ett annat boende.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map