Agriturismo i Campiglia Marittima i Toscana

Il Castagno Toscana

 
Il Castagno Toscana är inte tillgänglig i dagsläget
Il Castagno Toscana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campiglia Marittima här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta sköna semesterresidens ligger i gröna omgivningar endast ca. 1 kilometer från den lilla medeltidsstaden Campiglia Marittima. I stadens centrum finner man ett vackert torg samtidigt som man har nära till de fina sandstränderna.

Det ursprungliga toscanska lanthuset har blivit nogrant renoverat med traditionella material samtidigt som man tillfört all modern komfort. Runt omkring den fina byggnaden finns en stor park med pool och solstolar, lekplats för barnen samt parkeringsplats. Landsvägen går nedanför gården men det frodiga området med höga träd gör att den stör minimalt.

Läs mer om Il Castagno Toscana

Det finns totalt 8 fina lägenheter som alla är rymliga och utrustade med aircondition / värme, TV, internet-uppkoppling, förvaringsbox, funktionellt kök med 4 kokplattor, ugn, kyl och frys, ett eller två badrum med toalett och dusch samt både privat uteplats med trädgårdsmöbler samt en liten trädgård med privat grill.

Il Castagno Toscana är det utmärkta valet för barnfamiljer som vill bo i sköna omgivningar samtidigt som man har har nära till de fina sandstränderna i Maremma-området. Maremma är dessutom känt för sina många vingårdar och medeltida städer där etruskerna satt sitt prägel.

Läs om lägenheterna på Il Castagno Toscana

Dölj texten
 
 
search map