Semesterbostad i Campiglia Marittima i Toscana

Ghiacci Vecchi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du på landet i de gamla lanthus som låg här innan semesterstället Ghiacci Vecchi byggdes av Roberta och hennes familj, som driver hela stället. Husen har delats in i komfortabla semesterlägenheter med bl.a. aircondition och köksdel. Förutom den familjevänliga miljön är Roberta mån om du och din familj ska ha det så bra som möjligt.

Ghiacci Vecchi ligger i gröna och sköna omgivningar ca 2 km från de fina sandstränderna vid San Vincenzo och speciellt barnfamiljer trivs här eftersom man här erbjuder mycket plats för barnen, där de kan leka och träffa nya vänner. Här finns också möjlighet till sköna dopp i pool.

Två pooler till glädje för barnfamiljer

På Ghiacci Vecchi kommer du med all säkerhet att trivas och dina barn kommer säkert att hitta nya lekkamrater från andra länder, framför allt norra Europa. På Ghiacci Vecchi finns det två pooler, varav en med grunt vatten där barnen kan släppa loss, träffas och leka tillsammans. Det samma gäller de gröna gräsmattorna där det är fritt fram att leka och spela fotboll, volleyboll, basket och bordtennis. Trots att du bor på ett semestercenter finns här inte "charter-betonad" underhållning så som dans m.m. Förhållandena och atmosfären är istället lugn och avkopplande särskilt vid de gamla lanthusen som ligger tillbakadraget från poolområdena.

Läs mer om Ghiacci Vecchi

Trevliga utflykter bland kullar och längs med kusten

Du bor i ett område särskilt känt för sina etruskiska spår och det är inte ovanligt att små ringar eller smycken från tiden dyker upp på Baratti stranden, strax söder om Populonia. Vill du inte jaga antika smycken och undvika att köra hela vägen till Baratti-bukten kan du ta dig till den härliga sandstrand som ligger endast ett par kilometer bort. Du bor i närheten av den lilla kuststaden San Vincenzo, där du hittar shopping och inköpsmöjligheter samt fint urval av restauranger, om du inte vill stanna hemma och äta på ställets egna restaurang vill säga.

På kort köravstånd hittar du också de små medeltida städerna Suvereto och Castagneto Carducci; och många av Toscanas berömda kulturstäder som ligger på rimligt köravstånd: Siena, Volterra, San Gimignano, Florens, Pisa, Lucca m.fl.

Prova ställets restaurang

Ställets vänliga ägare Roberta driver även en restaurang på stället (öppen kvällstid) där de serverar traditionella, toskanska och italienska rätter i moderna ljusa omgivningar. Priset är rimligt och kvaliteten helt ok. Vill du själv laga mat hr du ditt pentry/kök i lägenheten och de närmaste inköpsmöjligheter har du i Venturina, som ligger ca 4 km bort. Det finns även andra restauranger i närheten, den närmaste ligger inte mer än 700 meter bort.

Lägenheter med självhushåll

Lägenheterna ligger utspridda på området i olika byggnader, antingen på bottenplan eller en trappa upp. Alla lägenheter som ligger längst ner har en privat terrass med bord och stolar precis framför dörren. Lägenheterna en trappa upp har inte privata uteplatser, men det finns gott om bord och stolar för alla i den 50.000 m² stora parken, där det även finns gemensam grillplats.

Lägenheterna är komfortabla men enkelt inredda och är utrustade med aircondition (mot avgift), sat-TV, förvaringsbox, kök och badrum. Uppstår behov av att tvätta kläder, kan det vara bra att veta att här också finns ett gemensamt tvätteri.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Ghiacci Vecchi

Läs personliga omdömen av Ghiacci Vecchi som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ghiacci Vecchi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 15 omdömen från Ghiacci Vecchi

En riktigt fin resa

Superhärligt boende för en barnfamilj. Bra personal, fint område med pool som barnen uppskattade. Ett litet minus för att butiken på området har stängt mitt på dagen och erbjuder ett väldigt litet utbud. När vi kom fram till stället hade vi velat köpa vatten och lite mat.

Läs mer

Trevligt samt barnvänligt ställe

Vi var totalt 6 personer som reste tillsammans och vi fick boende bredvid varandra. Allt var fint och rent. Härlig pool och massor av solstolar.
Fina och gröna omgivningar samt lekplatser för barn i alla åldrar

Läs mer

Härligt komplex - lite trista omgivningar

Härliga, barnvänliga lägenheten med sköna pooler.

Men hotellet ligger lite trist, inte i närheten av en stad, och bilen används därför flitigt under besöket.

Bra wifi - det satte både stora barn och vuxna pris på!

Läs mer

Semester

Det har varit ett superbra besök. Bra ställe, bra standard och vänlig och tillmötesgående personal på stället. Allt var bra organiserat, så det är inte sista gången vi spenderar semestern på detta vis. Allt levde upp till förväntningarna.

Läs mer

Avslappnat och mysigt

Vi är jättenöjda med vår semester här. Perfekt för familjer med mindre barn. Flera lekplatser på området. Inga branta trappor eller hårda underlag. Husen är enkla, rena och funktionella och allt känns uppdaterat och fräscht. Skönt med en restaurang på området där det dessutom går att köpa färskt bröd och andra nödvändigheter som toalettpapper, diskmedel och snacks. Personalen är genuina och mycket trevliga och fick oss att känna oss som hemma. Priserna var dessutom bättre än vad vi trodde. T.ex ingick städning och barnstol vilket vi inte är vana vid i Italien. Poolområdet var fräsch och det fanns fina stränder bara 15 minuter bort med bil. Rekommenderar varmt stället till andra barnfamiljer!

Läs mer

Härligt barnvänligt semesterställe med många möjligheter till upplevelser i närområdet

Läs mer
 
search map