Semesterbostad i Campiglia Marittima i Toscana

Ghiacci Vecchi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du på landet i de gamla lanthus som låg här innan semesterstället Ghiacci Vecchi byggdes av Roberta och hennes familj, som driver hela stället. Husen har delats in i komfortabla semesterlägenheter med bl.a. aircondition och köksdel. Förutom den familjevänliga miljön är Roberta mån om du och din familj ska ha det så bra som möjligt.

Ghiacci Vecchi ligger i gröna och sköna omgivningar ca 2 km från de fina sandstränderna vid San Vincenzo och speciellt barnfamiljer trivs här eftersom man här erbjuder mycket plats för barnen, där de kan leka och träffa nya vänner. Här finns också möjlighet till sköna dopp i pool.

Två pooler till glädje för barnfamiljer

På Ghiacci Vecchi kommer du med all säkerhet att trivas och dina barn kommer säkert att hitta nya lekkamrater från andra länder, framför allt norra Europa. På Ghiacci Vecchi finns det två pooler, varav en med grunt vatten där barnen kan släppa loss, träffas och leka tillsammans. Det samma gäller de gröna gräsmattorna där det är fritt fram att leka och spela fotboll, volleyboll, basket och bordtennis. Trots att du bor på ett semestercenter finns här inte "charter-betonad" underhållning så som dans m.m. Förhållandena och atmosfären är istället lugn och avkopplande särskilt vid de gamla lanthusen som ligger tillbakadraget från poolområdena.

Läs mer om Ghiacci Vecchi

Trevliga utflykter bland kullar och längs med kusten

Du bor i ett område särskilt känt för sina etruskiska spår och det är inte ovanligt att små ringar eller smycken från tiden dyker upp på Baratti stranden, strax söder om Populonia. Vill du inte jaga antika smycken och undvika att köra hela vägen till Baratti-bukten kan du ta dig till den härliga sandstrand som ligger endast ett par kilometer bort. Du bor i närheten av den lilla kuststaden San Vincenzo, där du hittar shopping och inköpsmöjligheter samt fint urval av restauranger, om du inte vill stanna hemma och äta på ställets egna restaurang vill säga.

På kort köravstånd hittar du också de små medeltida städerna Suvereto och Castagneto Carducci; och många av Toscanas berömda kulturstäder som ligger på rimligt köravstånd: Siena, Volterra, San Gimignano, Florens, Pisa, Lucca m.fl.

Prova ställets restaurang

Ställets vänliga ägare Roberta driver även en restaurang på stället (öppen kvällstid) där de serverar traditionella, toskanska och italienska rätter i moderna ljusa omgivningar. Priset är rimligt och kvaliteten helt ok. Vill du själv laga mat hr du ditt pentry/kök i lägenheten och de närmaste inköpsmöjligheter har du i Venturina, som ligger ca 4 km bort. Det finns även andra restauranger i närheten, den närmaste ligger inte mer än 700 meter bort.

Lägenheter med självhushåll

Lägenheterna ligger utspridda på området i olika byggnader, antingen på bottenplan eller en trappa upp. Alla lägenheter som ligger längst ner har en privat terrass med bord och stolar precis framför dörren. Lägenheterna en trappa upp har inte privata uteplatser, men det finns gott om bord och stolar för alla i den 50.000 m² stora parken, där det även finns gemensam grillplats.

Lägenheterna är komfortabla men enkelt inredda och är utrustade med aircondition (mot avgift), sat-TV, förvaringsbox, kök och badrum. Uppstår behov av att tvätta kläder, kan det vara bra att veta att här också finns ett gemensamt tvätteri.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map