Semesterbostad i Campiglia Marittima i Toscana

Ghiacci Vecchi

Området vid Ghiacci Vecchi från luften Gemensam grillplats Ghiacci Vecchi från luften Restaurangen på Ghiacci Vecchi Baratti bukten under Populonia på kort köravstånd från stället
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ghiacci Vecchi ligger i gröna och sköna omgivningar 2 km från de fina sandstränderna vid San Vincenzo. Gården har moderniserats och inredd till ca. 70 bekväma lägenheter som framförallt rekommenderas åt barnfamiljer då få ställe erbjuder så mycket plats för barnen att leka på.

Barnvänlig miljö med två pooler

Här finns verkligen massor av plats för barnen att leka, stora gröna områden och möjlighet för olika aktiviteter såsom fotboll, volleyboll, basket och bordtennis. Här finns två pooler, en för vuxna och en med grunt vatten för barn.

Läs mer om Ghiacci Vecchi

Trevliga utflykter på kort avstånd

Som en trevlig och avslappnande utgångspunkt är Ghiacci Vecchi perfekt för utflykter till de många sevärdheter. Att rekommendera är bl.a. småstäderna i området; etruskstaden Populonia och de små medeltidsstäderna Suvereto och Castagneto Carducci, även många av Toscanas berömda konst och kulturstäder ligger i ett överskådligt avstånd (Volterra, San Gimigniano, Florens, Lucca m.fl.).

Ta en tur till stranden

Här finns massor av badmöjligheter och stränderna i närheten är många och fina. Den närmaste offentliga stranden är i naturparken Parco di Rimigliano. Lite längre söderut hittar man det vackra området omkring bukten Golfo di Baratti men man kan självklart även köra några kilometer norrut till den trevliga staden San Vincenzo och bada där.

Prova ställets restaurang

Ställets vänliga ägare Roberta driver även en restaurang på stället (öppen om kvällen) där man serverar traditionella, toscanska och italienska rätter i moderna ljusa omgivningar. Priset är rimliga och kvaliteten helt okey. Vill man själv laga mat finner man de närmaste inköpsmöjligheter i Venturina (4 km). Det finns även andra restauranger i närheten, den närmaste ligger inte mer än 700 meter bort.

Lägenheterna

Lägenheterna är trevliga och enkelt inredda med satellit TV, förvaringsbox, köksfaciliteter och badrum/toalett med hårfön. De har alla aircondition och alla lägenheter på 1:a våningen har dessutom egen terrass med bord och stolar. Lägenheterna på 2:a våningen har inte specificerat privata utomhusområden men det finns ändå bord och stolar till alla i den 50.000 m² stora trädgård var man också kan grilla. Där finns även tvätteri.

L√§genheterna på Ghiacci Vecchi

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (1:a vån.) - Typ BC

ligger på 1:a våningen i en ny byggnad och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum/toalett samt (delvis övertäckt) terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser - Typ TC

ligger på 1:a våningen i den nya byggnaden och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum/toalett samt (delvis övertäckt) terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map