Agriturismo i Campiglia Marittima i Toscana

Casa Vacanze Ribocchi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vill du besöka de mer okända delarna av Toscana? Kör då till den södra delen, där avstånden mellan städerna är större och landskapet präglas av naturens krafter. En gång i tiden var Maremmaområdet i centrala Toscana ett fruktat område, men idag bjuder det på vackra landskap och gamla medeltida städer. Här ligger Toscanas och Italiens vackraste stränder, och från kustens hamnar kan du snabbt åka iväg på utflykt till de toskanska öarna. Och just här, ligger Case Vacanze Ribocchi.

Besök Mario och njut av husets pool

Mario har renoverat den gamla bondgården och inrett 8 stycken semesterlägenheter, som delar på den trevliga poolanläggningen med tillhörande barnpool (60 cm djup). De unga i sällskapet kan dessutom leka på lekplatsen eller på fotbollsbanan som ligger bredvid. Vuxna kan sysselsätta sig med boccia eller solbad på liggstolarna vid poolen.

Läs mer om Casa Vacanze Ribocchi

Semesterlägenheter med tillhörande terrass eller trädgård

De 8 semesterlägenheterna har alla privat ingång och är möblerade i klassisk toskansk stil. De har alla vardagsrum med kök och bäddsoffa samt ett eller två sovrum. De har alla antingen tillgång till terrass eller till trädgård med bord och stolar. De är dessutom utrustade med aircondition, myggnät på fönsterna, kök med ugn och hårfön på badrummet. Wifi kan endast garanteras i de gemensamma områdena då de tjocka stenväggarna kan hindra att signalen går fram.

L√§genheterna på Casa Vacanze Ribocchi

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (m. terrass eller trädgård)

Lägenheterna ligger på markplan eller på andra våningen i huvudbyggnaden. De har alla antingen en övertäckt terrass eller trädgård med bord och stolar där du kan slå dig ner och njuta av dina måltider. De består av ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet i annexet med 2/4 sovplatser (m. terrass eller trädgård)

Lägenheten ligger på markplan i annexet och har en egen trädgård med bord och stolar. De består av ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (m. terrass)

Lägenheten ligger på andra våningen i huvudbyggnaden. Den har övertäckt terrass med bord och stolar där du kan slå dig ner och njuta av dina måltider. Den består av ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa, två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det är möjligt att lägga till en extrasäng.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map