Agriturismo i Campiglia d'Orcia i Toscana

Podere Santa Francesca

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Orcia-dalen bjuder på några av Toscanas allra vackraste landskap, vilket inte säger så lite. Kullarna är mjuka, med många fina gårdar som ligger spridda på dem. Precis en sådan gård är Podere Santa Francesca, som ligger upphöjt med lugn och ro, var du kan drömma dig bort.

Nära liten stad

Här bor du 2,3 km utanför den charmiga lilla staden Campiglia d'Orcia, var du finner diverse inköpsmöjligheter, barer och matställen. De sista två kilometrarna fram till gården går på en liten grusväg, varför trafikbuller här är ett okänt begrepp.

Läs mer om Podere Santa Francesca

Hyr hela gården

Gården är indelad i fyra lägenheter, alla trerums, och med eget uomhusområde med bord, stolar, grill och parasoll, så du kan får maximalt ut av den varma solen här. Här finns även ett stort gemensamt rum med öppen spis och ett långbord, som gör det möjligt att använda gården som en stor vill för upp till 21 personer. Lägenheterna är gediget och rustikt inredda på traditionellt toskanskt manér.

L√§genheterna på Podere Santa Francesca

Trerumslägenheten Fienile med 5 sovplatser

ligger på andra våningen. Hit upp kommer du tack vare en gammal stentrappa, som slutar med en liten loggia. Härifrån har man utsikt öpver swimmingpoolen. Lägenheten består av uppehållsrum (tre plattor, ett litet kylskåp och diskmaskin gömd i ett köksskåp) och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och vattenmassage-badkar. Lägenheten har satellit-TV och egen uteplats i form av en trädgårdspaviljong med bord, stolar och ett parasoll.

Trerumslägenheten Limonaia med 5 sovplatser

ligger på första våningen med utsikt över swimmingpoolen och dalen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra plattor, kylskåp och diskmaskin) och öppen spis, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har satellit-TV och egen uteplats med bord, stolar och parasoll.

Trerumslägenheten Loggiato med 5 sovplatser

ligger på andra våningen. Du kommer upp hit genom en charmerande gammal stentrappa, som slutar med en liten loggia. Härifrån är det flott utsikt ner över swimmingpoolen och delvis över dalen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra plattor, kylskåp och diskmaskin), öppen spis och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Lägenheten har satellit-TV och möjlighet för uppkoppling till internet. Lägenheten har dessutom egen uteplats med bord, stolar och parasoll.

Trerumslägenhet Capanno med 6 sovplatser

ligger på första våningen med utsikt över dalen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra plattor, kylskåp och diskmaskin) och bäddsoffa för två personer, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch. Lägenheten har satellit-TV och möjlighet för uppkoppling till internet. Lägenheten har dessutom egen uteplats med bord, stolar och parasoll.

Hela huset med 21 sovplatser

Utöver de fyra lägenheterna kan man också använda sig av det gemensamma uppehållsrummet med kök.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere le Muline

Castiglion d'Orcia, Toscana

Palazzo Conti

Pienza, Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map