Villa i Campiglia d'Orcia i Toscana

Il Giardinetto

 
Il Giardinetto är inte tillgänglig i dagsläget
Il Giardinetto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campiglia d'Orcia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta fina gamla lanthus ligger upp på en höjd i landskapet med en enastående utsikt över de toscanska kullarna. Här möts man av lugn och ro, samtidigt som det bara är några få kilometer till den berämda rennässansstaden Pienza, som med sina pittoreska gator och torg har varit inspelningsplats för många olika filmer. Härifrån är det heller inte långt till vinstaden Montalcino, men trots alla dessa sevärdheter i närheten, så hör Val d’Orcia till de mindre besökta områdena i Toscana.

Huset är idag uppdelat i två lägenheter, bägge med ingång på första våningen och möblerade med rustik stil. Köken är av god standard, och inredningen har en charmerande personlig stil. Bägge lägenheterna har ett privat utomhusområde med trädgårdsmöbler, dessutom är de utrustade med TV, diskmaskin, tvättmaskin och öppen spis. Till användning för båda lägenheterna finns en stenugn. I trädgården finns det en uppmonterad swimmingpool på ca. 4 meter i diameter, vars djup gör den särskilt lämplig för barn.


Trerumslägenhet Fiordaliso
- Fiordaliso (65 m²) ligger på första våningen och består av uppehållsrum med öppen spis och ett gediget öppet kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (som kan förenas till en dubbelsäng) samt badrum/toalett.

Fyrrumslägenhet Girasole
- Girasole (115 m²) är fördelad på två plan. På första våningen hittar man ett väldigt stort uppehållsrum med öppen spis och ett öppet kök, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett. På andra våningen hittar man sovrum med dubbelsäng och egen terrass med utsikt, sovrum med två enkelsängar (som kan förenas till en dubbelsäng) samt badrum / toalett.

Läs mer om Il Giardinetto

Vid huset finns det parkeringsplats och trädgård smat grill.

Avstånd: Gallina 3 km, Campiglia d'Orcia 9 km, Pienza 15 km och Siena 60 km.

Dölj texten
 
 
search map