Agriturismo i Campiglia d'Orcia i Toscana

Casa Bacci

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den lilla gården från 1700-talet rymmer idag tre fina och rustika lägenheter. Du bor med en imponerande och vacker utsikt över landskapet i den vackra Val d'Orcia, vid foten av Toscanas högsta berg Monte Amiata. Perfekt för dig som längtar efter Toscanas vackra vyer och sköna atmosfär.

Traditionell toskansk stil

Stilen är traditionell med terracotta golv, synliga träbalkar i taken och gamla lantbruksredskap på väggarna. Men Casa Bacci bjuder inte bara på fina lägenheter och vacker utsikt, ett annat stort plus är läget med bara 1100 meter till den lilla staden Campiglia d'Orcia, där du hittar ett par matställen, barer och shoppingmöjligheter. OBS Kort härifrån ligger vingården Campotondo, där du kan smaka utmärkta viner hos den söta familjen under sommaren arrangeras det i trädgården, under de kallare årstiderna i vinkällaren.

Läs mer om Casa Bacci

Utsikt och pool

I den stora trädgården hittar du en 10 x 5 meter stor pool, med en imponerande utsikt från. Alla lägenheter är utrustade med sat-tv, självständigt värmesystem och kök med gasspis, ugn och kylskåp.

L√§genheterna på Casa Bacci

Tvårumslägenheten Alba med 2/4 sovplatser

Ligger på första våning med fönster mot öst och därmed soluppgång över de böljande, karaktäristiska bergen. Lägenheten består av uppehållsrum med eldstad och bäddsoffa till två personer, matplats, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en övertäckt terrass med bord och stolar strax intill ingången, här finns också gårdens gamla brödugn, så emellanåt kanske de andra gästerna kommer förbi för att laga pizza. Lägenheten har också en övertäckt terrass med bord och stolar vid poolen.

Tvårumslägenheten Tramonto med 2/4 sovplatser

Ligger på andra våning mot väst och har därmed solnedgång över de böljande, karaktäristiska bergen. Lägenheten består av uppehållsrum med eldstad och bäddsoffa till två personer, litet separat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett, Trappan upp till lägenheten avslutas med en liten terrass med bord och stolar, men lägenheten har också en övertäckt terrass med bord och fyra stolar vid poolen

Trerumsägenhet Bellavista med fyra sovplatser

ligger på första våning strax intill poolen och från fönstren har du utsikt över landskapet. Lägenheten består av uppehållsrum med eldstad och kök en suit, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en stor övertäckt terrass med bord och stolar strax intill ingången, varifrån det är utsikt mot dalen och poolen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map