Agriturismo i Campagnatico i Toscana

Santa Maria

Lägenhet Margherita Lägenhet Margherita Lägenhet Gardenia Lägenhet Gardenia Lägenhet Ciclamino Lägenhet Ciclamino
 
Santa Maria är inte tillgänglig i dagsläget
Santa Maria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Campagnatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det spännande området Maremma där man inte har långt till vare sig kusten eller det spännande inlandet med kända städer som Montalcino, Montepulciano och Pienza ligger Santa Maria. Den gamla gården ligger mellan Campagnatico och Grosseto med 25 kilometer till havet. Man har dock inte långt till bad då det finns en härlig pool på stället som mäter 12 x 6 meter.

Plats för alla i trädgården

Ägarna bor själva på gården och står även för service till de gäster som bor i ställets fyra lägenheter. I trädgården finns det bord och stolar samt parasoller. Till gästernas förfogande finns det dessutom ett litet tvättrum med tvättmaskin och strykjärn.

Läs mer om Santa Maria

Lägenheterna på Santa Maria

Tvårumslägenheten La Gardenia (45 m²)

Ligger på första våningen och är resultatet av renoveringen av det gamla stallet. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett. Lägenheten har dessutom en egen altan samt trädgård med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenheten La Margherita (60 m²)

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum / toalett. Lägenheten har en terrass med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenheten L’Ortensia (68 m²)

Ligger på andra våningen och består av ett stort uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett. Lägenheten har en egen liten altan och trädgård med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenheten Ciclamino (115 m²)

Ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, stor öppen spis och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum / toalett. Lägenheten har dessutom en egen stor terrass med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map