Villa i Camigliano i Toscana

Villa La Volpe

 
Villa La Volpe är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Volpe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camigliano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa La Volpe ligger mitt ibland de böljande kullarna utanför staden Lucca i ett område präglat av slott och villor från 1500-talet. Detta gamla jaktslott har idag blivit snyggt renoverat.

Villan ligger i fridfulla omgivningar bland olivträd och böljande kullar. Här kan man räkna med att fåglar och en lättare bris håller en sällskap under hela semestern då inte många andra ljud når hit, bortsett från de som kommer från byn Camigliano som ligger några hundra meter bort. På gångavstånd från huset (ca. 1 km i landsbyn Segromignio) finner man inköpsmöjligheter samt matställen och kaffebarer.

Läs mer om Villa La Volpe

Villans trädgård breder ut sig på en hektar mark som präglas av olivträd, granatäppleträd, apelsinträd och andra växter. Några få steg från villan mitt på en gräsplan finns villans pool som mäter 12 x 6 meter.

Villa La Volpe är uppdelad i två lägenheter för max 8 personer. Båda lägenheterna är fördelade på två våningar och kan hyras var för sig eller tillsammans. Om de både lägenheterna hyrs tillsammans kan man öppna den dörr som går i mellan de båda lägenheterna på första våningen. Båda lägenheterna är möblerade med antika möblermen även utrustade med modern komfort så som aircondition, satelit-TV, video, telefon, internet-linje, öppen spis och en terrass.

Lägenheterna på Villa La Volpe

Dimora Ada

På första våningen finns ett fullt utrustat kök, badrum samt ett stort allrum med öppen spis. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, två rum med två enkelsängar och fyra badrum - ett med dusch och de andra med badkar.

Dimora Michele

På första våningen finns ett fullt utrustat kök med bord och stolar samt öppen spis, uppehållsrum och musikrum samt badrum med dusch. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, två rum med två enkelsängar och tre badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map