Villa i Camigliano i Toscana

Villa Daniela Grossi

 
Villa Daniela Grossi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Daniela Grossi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camigliano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns villor, och så finns det villor. En skulle nog kunna betraktas som hus medan andra med all rätt kommer närmare kategorin herrgård. Villa Daniela Grossi hör utan tvivel till den sista kategorin. Villans historia går tillbaka till 1600-talet och har som alla byggnader med flera sekels historia upplevet flera förändringar genom tiderna. I 1995 köpte de nuvarande ägarna ägendommen och påbörjade ett omfattande renoveringsarbete på byggnaderna och trädgården.

Ägarna bor i en del av det stora komplexet men det finns under alla omständigheter rikligt med plats för alla gäster i den del som uthyres på veckobasis. Vi talar om två våningsplan (med hiss!) med inte mindre än 11 sovrum varav de 6 har dubbelsängar och de andra 5 ligger i två plan med loft med dubbelsäng och bäddsoffa i "uppehållsrummet" - alltså totalt 27 sovplatser. Dessutom stoltserar villan med hela 10 badrum med toalett och dusch, 9 med toalett och badkar och till sist 3 gästtoaletter med endast vask och toalett.

Läs mer om Villa Daniela Grossi

Naturligtvis fattas det heller inte plats i övrigt - uppehållsrummen är enorma och köksfaciliteterna bör betraktas som professionella. Det är faktiskt svårt att komma på någon form av modern komfort som inte finns då villan är utrustad med: aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, trådlöst internet, TV med satellit kanaler, ja kort sagt allting finns till förfogande.

På den stora gårdsplatsen framför villan finns en lång rad bord och stolar med tillhörande stora parasoller och en grill av nästan industriella dimensioner.

Trädgården som närmast liknar en slottspark bjuder på en klassisk italiensk barokträdgård som hålls i ordning året runt. Utsikten från gårdsplatsen och trädgården kräver inga kommentarer - bara se bilderna.

Sidan om trädgården finner man den 14 x 6 meter stora poolen med tillhörande solstolar och parasoller av god kvalitet.

Dölj texten
 
 
search map