Omdömen från Villa Il Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Il Sole

Läs personliga omdömen av Villa Il Sole som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Il Sole. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiska semesterhus i Camaiore

Vi har haft nöjet att hålla semester i detta härliga hus, i början av juli månad. Vi blev varmt välkomna av Elena och hennes man. Elena talar bra engelska, så det var inga språkproblem. Huset är härligt inrett och har bland annat ett välsorterat kök, med det största kylskåp vi någonsin sett. Oavsett hur mycket vi köpte, så fick det plats! Pool och trädgård är välhållna och vi njöt av många härliga timmar här. Den övertäckta terrassen var härlig att sitta på på kvällen och mitt på dagen. Själva staden är en labyrint av små gator. Kom ihåg att ta med GPS och använd koordinatorer för att hitta fram. Vägen till huset är smal första gången man kör på den, men redan nästa gång har man vant sig. Vi åkte till Pisa, Lucca och Lido di Camaiore, men också till Pietrasanta som var en härlig stad att besöka. Vi hade en härlig vecka och kan endast rekommendera stället till andra, för att få en härlig semesterupplevelse.

Camaiore som semester-destination

Villa Il Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Il Sole
Villa med 6 sovplatser (med privat pool)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Enastående villa

Denna plats är helt enkelt fantastiskt. Tyst och privat läge, men ändå nära till byn och andra attraktioner som Pisa, Lucca, stränder etc. Fantastisk utsikt över dalen och Camaiore. Huset är rustik och idyllisk med alla tänkbar utrustning, många rum, badrum etc. utomhusanläggningar och närliggande omgivningar är extraordinärt däribland många fina terrasser med fin utsikt, sten ugn för att göra pizza, grill och en mycket trevlig pool (som vi även i mitten av oktober medan örn fåglar flög runt i himlen ...). Vi kommer definitivt tillbaka till denna fantastiska plats och dess fina och serviceinriktade ägare.

Camaiore som semester-destination

Villa Il Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Il Sole
Villa med 6 sovplatser (med privat pool)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Villa Torresassa

Iano, Toscana

Casa Porta Verde

Pescaglia, Toscana

Populärt i Toscana

search map