Villa i Camaiore i Toscana

Villa Il Sole

Utsikten till Camaiore Dina grannar - fåren
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fridfulla omgivningar, vackra vyer och gott om plats att röra sig på är nyckelorden för Villa Il Sole som ligger högt på landskapet med utsikt till staden Camaiore.

Nära ditt semesterparadis

... hittar du staden Camaiore. Du har endast 1,2 km promenad till närmaste matställe och ett par hundra meter mer till flera valmöjligheter. Du kan traska ner och njuta av den genuina atmosfären efter en dag med utflykter. I Camaiore hittar du alla typer av butiker, apotek, läkare, bank, post, etc. Längre ut mot havet och stranden finns Lido di Camaiore där det även finns tågstation. Här kan du enkelt parkera och ta tåget till Cinque Terre, Pisa, Lucca eller Florens utan att behöva oroa dig för tung trafik eller miljözoner.

Dina fyrbenta grannar heter Nicla, Gemma, Lella och Viola

Runt huset är grunden ganska stor och sträcker sig uppför de branta sluttningarna. En del av grunden är inhägnad och inredd som trädgård med blommor, buskar och exotiska växter, som bildar en vacker inramning vid poolen och villan. Resterande del, som är den största, består av en olivodling med andra trädslag, där det även bor fyra får! Barnen älskar dem, men de är inte bara i gott sällskap, de ser också till att gräs och ogräs aldrig får makten över odlingarna.

Solrik pool framför din terrass

Från vardagsrummet kommer du ut till en stor terrass där man kan dra sig tillbaka i skuggan eller gå några steg längre till poolområdet som har sol större delen av dagen. På andra våningen har du utgång till en bred terrass med panoramautsikt där du kan beundra landskapet medan du har vy till poolen, så att du alltid har barnen under uppsikt när de badar. Poolen har ett djup på 1,40 till 1,75 meter och kan belysas om kvällen. Vid poolen finns det både parasoll och solstolar.

Se fram emot detta välutrustade och elegant villa

Välj Villa Il Sole för en semester i en elegant, vacker och rymlig villa med familj och / eller vänner. Villan har satellit-TV i vardagsrummet och platt-TV (med italienska kanaler) i alla sovrum, fullt utrustat kök (med diskmaskin, mikrovågsugn och två elektriska ugnar, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och en 6 kokplattor och stort kylskåp), tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare, wi-fi och en grill. Temperaturen i huset regleras genom ett system av rör i golven: inomhusmiljön är betydligt behagligare än klassiska aircondition-anläggningar, men i gengäld fungerar det något långsammare. Luftfuktigheten hålls under kontroll med hjälp av en separat installation, vilket är mycket praktiskt eftersom det är just den höga luftfuktigheten som skapar obehag och inte temperaturen i sig.

Huset präglas av att fungera som ett permanent hem för ägarna, men eftersom de valt en annan bostad får du inte ett vanligt semesterhus, utan mer en ovanligt vacker och välutrustad villa.

Villan på Villa Il Sole

Villa med 6 sovplatser (med privat pool)

Bottenvåningen innehåller ett stort vardagsrum med matsal och separat kök med matplats. Dessa tre område skiljs åt av stora valv. Köket är utrustat med spis med sex kokplattor, stort kylskåp, två elektriska ugnar, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och diskmaskin. I vardagsrummet finns Internet-uttag, satellit-TV och öppen spis. På bottenvåningen finns också tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, badrum med toalett och dusch samt sovrum med dubbelsäng med eget badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och badrum, sovrum med två enkelsängar med eget badrum med toalett och dusch. Från detta rum - och via en utvändig trappa kommer du upp till en stor terrass med panoramautsikt på 48 m², varifrån du kan njuta av utsikten och det milda klimatet som präglar kullarna här mellan Lucca och Medelhavet.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map