Agriturismo i Camaiore i Toscana

La Querciola

 
La Querciola är inte tillgänglig i dagsläget
La Querciola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camaiore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är inte många turister som finner fram till detta lilla ställe bland kullarna mellan Lucca och stränderna vid Lido di Camaiore (19km. till den förstnämnda, 23 km. till den andra). Här finns heller inget annat än en handfull hus, frisk luft, fina möjligheter för vandringsturer i skogen samt en restaurang.

På La Querciola bor familjen sedan tre generationer och trivs med lantbruksarbetet (fråga gärna om du kan smaka på den limoncello som farfar själv gjorde på sina hemodlade citroner). Bland olivträd i den stora trädgården nedanför det fina stenhuset, ligger en 12 x 6 meter stor swimmingpool (djup 150 cm) som gästerna inte ska dela med ägarna då de har deras egen pool i sin egen del av trädgården. Vid poolen finns solstolar, bord, stolar och parasoller om du föredrar att sitta, äta eller bara ligga här nere istället för vid din lägenhet. Restaurangen ligger precis på den andra sidan av vägen. De två lägenheterna delas om tvättmaskin och de har båda möjlighet till aircondition (mot betalning av tillägg).

Läs mer om La Querciola

Trerumslägenhet Ibisco med 4 sovplatser
- Lägenheten är 70 m² stor och ligger på två plan med ingång på första våningen som ligger lite högre upp. Här finner man kök med äldre spis med fyra gasplattor och ugn, öppen spis och kylskåp, uppehållsrum med satellit-TV, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Man kommer upp på andra våningen genom en smal spiraltrappa (eller rättare sagt en uppmurad trappa utifrån), och här finns ett sovrum med dubbelsäng varifrån det finns utgång till en terrass med bord, stolar och toalett. Denna lägenhets möblemang är lite sämre än Mirtos kvalitet.

Fyrarumslägenhet Mirto med 6 sovplatser
- Lägenheten är 95 m² stor och ligger på et plan med ingång på andra våningen. Här finner man uppehållsrum med kokvrå,(fyra gasplattor, ugn och kylskåp) och satellit-TV samt utgång till veranda (ca. 4 x 3 meter) med bord och stolar, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med dusch och toalett samt badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 
 
search map