Agriturismo i Camaiore i Toscana

B&B Casa del Sole

 
B&B Casa del Sole är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Casa del Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camaiore här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I de fantastiska gröna backarna med bergen i bakgrunden och havet i horisonten ligger detta gamla stenhus, var det inretts sex rum för uthyrning på dagsbasis.

Bilderna talar mer eller mindre för sig själv, men vi vill ända ta tillfället i akt att komplettera dem med ett par ord på vägen. Härifrån har man 8 km till sandstranden (Lido di Camaiore) och 1,7 km in till den charmerande byn Camaiore, där man finner många restauranger, caféer och affärer. De sista 1,1 km till huset går på en mycket smal väg, men lyckligtvis är alla lokala invånare ytterst flexibla och håller in till sidan när de kommer körande från motsatt håll.

Läs mer om B&B Casa del Sole

I trädgården finner man en härlig pool på 11 x 4 meter samt ett utekök, vilket gör att de gäster som bor i rum utan köksfaciliteter också kan laga mat. Ägarna bor själva i huset och serverar god frukost(som är inkluderat i priset) antingen i olivlunden, när vädret tillåter, eller i det gemensamma uppehållsrummet. Bor man här en hel vecka, får man som gäst dessutom en gratis middag. Självfallet är det även möjligt att beställa middag mot betalning.

Rummen tillsammans med de gemensamma uppehållsrummen erbjuder en fascineradne kombination av gammalt och nytt. De är moderna, samtidigt som de är inredda med en traditionell stil. Alla rum är utrustade med aircondition, säkerhetsbox, minibar och trådlös internetförbindelse.

Dölj texten
 
 
search map