Omdömen från Montebelli Country Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Montebelli Country Resort

Läs personliga omdömen av Montebelli Country Resort som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Montebelli Country Resort. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Avslappnande och gästvänligt i Toscana

Det här stället är perfekt att stanna på när du reser runt i Toscana, jag föreslår en vecka som lagom, vi själva stannade två. Välj rum i den nyare delen, fräscha rum med AC och god rumsdoft. Se till att få en Jeeprundtur av ägaren så ni får god överblick av de stora ägorna. Riktigt bra behandlingar i spaet. Vi uppskattade mixen av folk från olika länder och att många italienare besökte stället. Ett bra utgångsläge till många fina städer och bra stränder vid Follonica. Maten var medel, önskade ett snäpp bättre med mer kryddning. Man får dock mycket mat för pengarna om man tar halvpension. Lite slitet kring poolen men nu har de fixat dit en bar och det är oftast lugnt kring den. Personalen kommer med extra snacks när du beställer dryck. Åk på "Boma"-utflykten ägarna har skapat en afrikansk grillplats som erbjuds en gång i veckan, mysigt med grillat och vackra vyer över vinrankor och en liten labyrint.

Caldana som semester-destination

Åk till Suvereto, så mysig stad! Åt en oförglömlig lakrisrotglass där :-) Kullerstenar och mysiga butiker och restauranger i varje hörn. Tänk på att det är VARMT under sommarmånaderna, planera in stadsbesök tidig morgon eller kväll. Vi är craftintresserade och besökte även mikrobryggeriet Birra de Neri. God öl och fin Agritusismo!

Montebelli Country Resort
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Montebelli Country Resort
Dubbelrum (deluxe)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map