Agriturismo i Caldana i Toscana

Montebelli Country Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Montebelli Country Resort är ett omtyckt ställe där det är lätt för hela familjen att trivas. Här kan du nämligen välja att antingen bara koppla av och njuta av livet eller vara aktiv med hästridning, tennis, matlagningskurser m. m. Omgivningarna är dessutom vackra och på en halvtimme med bil når du Follonicas härliga sandstrand där sköna bad väntar dig och goda fisk- och skaldjursrätter.

En fin gård att trivas på

Familjedrivna Montebelli Country Resort ligger i en stor "park" på ca 104 hektar, där du har stora ytor att röra dig på, något som framför allt de yngsta gästerna uppskattar. Här är du långt borta från stress och vardagspuls och det är lätt att bli ett med naturen. Gården är uppdelad i två delar, Agriturismo och Montebelli Country Hotel där du även hittar receptionen, baren, SPA, tennis och stall.

Flera aktiviteter

Det som är så positivt med gården är att du, trots det lugna läget, kan aktivera dig om du önskar. Du kan göra långa sköna promenader, cykelturer eller sitta upp till häst och följa med Silvia, som håller i ridturerna, ut bland olivlundarna. Du kan utmana ditt resesällskap i tennis eller följa med barnen bort till lekplatsen och kanske till och med organisera en fotbollsmatch. Vi vill uppmärksamma dig om att en del aktiviteter är koncentrerade till högsäsong och framför allt sommartid. Har du inte tagit med din egen cykel kan du på förfrågan och efter tillgänglighet låna en på gården. Du kan ta dig runt landsbygden på egen hand eller så kan du hänga med på en av de guidade turer man ordnar på plats. För tider och priser hör med receptionen när du checkar in.

Utomhuspool och läckert SPA-område

På Montebelli Country Resort finns ett fint poolområde där det står solstolar utplacerade så att du kan koppla av under bar himmel. Utöver detta finns här en uppvärmd inomhuspool som du hittar vid gårdens SPA och wellness. Hydromassage jets, turkiskt bad, bastu, avslappnings-duschar och olika behandlingar är något du kan sysselsätta dig med här.

Läs mer om Montebelli Country Resort

Även maten är en upplevelse

Det kan vara ganska skönt att inte alltid behöva ta bilen för att äta gott! På gårdens restaurang kan du njuta av lokala specialiteter och basvarorna är både organiska och färska. Kökschefen Clarence kompromissar nämligen inte på kvaliten och vi känner oss trygga med att du blir väl omhändertagen och att du kommer att lämna bordet både nöjd och belåten. Till maten kan du njuta av gårdens drycker och eftersom gården producerar sitt eget vin och egna olivolja kan du givetvis även provsmaka härligheterna och köpa med dig hem. Här finns röda och vita viner samt grappa, och det kan vara kul att veta att gårdens viner har vunnit flera priser. Och vi vill även tillägga att restaurangen har en stjärna, Michelin's cadeau.

Är du sugen på att själv kunna twista till det när det kommer till matlagning kan du vara med i en av de kurser som hålls på gården. Även de yngsta gästerna kan faktiskt få vara med, ett roligt sätt för hela familjen att umgås på. Vinprovningen håller Alessandro i, som dessutom är sommelier.

Kombinera sol och bad med natur och kultur

Montebelli Country Resort är ett boende för dig som vill kunna uppleva Toscanas "olikheter", och regionen består mer än "bara" av vacker natur. I Toscana finns en uppsjö av trevliga små städer och pittoreska byar som är fyllda med historia, kultur och vackra byggnadsverk. Inom lagom dagsetapper från gården har du t.ex Pisa, Lucca, Pienza, Montepulciano, Siena och Florens.

Styr du däremot kosan västerut kan du njuta av sköna sol- och badstunder vid Follonicabukten som bjuder på långa sandstränder och fint vatten. Passa då också på att besöka den mysiga lilla kuststaden Castiglione della Pescaia och stränderna vid Punta Ala. Vid Punta Ala finns dessutom en omtyckt golfbana och fin småbåtshamn.

Välj det rum som passar dig bäst

Det finns 45 rum på Montebelli Country Resort där det ena inte är det andra likt. Rummen ligger antingen i den nya delen Country Hotel (där det finns 24 rum) eller i den byggnaden som heter Agriturismo (21 rum). Eftersom de är byggda under olika tidsperioder skiljer sig både inredning och standard.

Rummen i den "nyare" delen är modernare och inredda med varmare färger. Här har du deluxe och suiter som är utrustade med badrockar, badtofflor, kvalitetsmadrasser, parkettgolvĀ och har gott om förvaringsutrymme.

En mer klassisk- toskansk stil hittar du i de rum som ligger i Agriturismo-delen. Här i den ursprungliga byggnaden finns det 21 välinredda rum economy, classic och standard, som har rustika detaljer och lite enklare inredning. Flera av de antika möblerna är arvegods. Rummen har Wi-Fi, Sat-TV, kassafack och hårtork. De rum som heter economy, classic och standard har takfläkt och ingen minibar. Rummen som heter deluxe och suiten har luftkonditionering och minibar.

Läs om rummen på Montebelli Country Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map