Semesterbostad i Calambrone i Toscana

Residence Solidago

Pool Pool Lekplats Terrass på andra våningen Gym Wellness center Stranden i Calambrone
 
Residence Solidago är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Solidago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Calambrone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Solidago är ett större semestercenter som ligger ut till stranden i området Calambrone nära naturparken Parco Naturale di San Rossore Massaciuccoli. Placeringen är fin, både för dem som vill slappa på stranden samt dem som vill kombinera solsemestern med utflykter till bl.a. Pisa, Lucca, Volterra och Florens.

Placering

Närmaste större staden är badorten Tirrenia som ligger få kilometer från stället och där man finner ett större utbud av restauranger, inköpsmöjligheter och andra nöjen. Från själva Calambrone har man en fin utgångspunkt för att göra utflykter utmed den toscanska kusten samt in i landet till det klassiska Toscana. Transporten till och från stället är god, då Pisas flygplats samt motorvägen A12 ligger på kort avstånd härifrån. Detta betyder dock även att man kan höra flygen som lyfter och landar i Pisa med jämna mellanrum samt förvänta en del trafik längs kustvägen. Inom överkomligt avstånd finner man även en 18 håls golfbana och vid sidan av Solidago ligger dessutom ett fitness-center, där det finns turkiskt -bad och sauna samt möjlighet till spinning, aerobic och step.

Läs mer om Residence Solidago

Fin poolanläggning och närhet till inköp och strand

Första intrycket när man träder in från gatan är inte positivt. En trist entré med receptionen i mitten. Receptionen verkar lite kall och inte direkt inbjudande... Men det är bara deras stil, som man kan fokusera på eller bara leva med. Man ska bara komma igenom det något trista mottagandet och glädja sig över alla de fina faciliteter som finns tillgängliga. På stället finns det bar/glassbar, restaurang, pizzeria, tvätteri och kiosk, så man behöver inte ta bilen varje gång man vill ha en glass, saknar lite bröd, färska grönsaker eller behöver en smörgås. Dessutom finner man ett stort inhägnat område mellan gräsmattan och stranden, där et stort poolområde är anlagt med bassänger till både barn och vuxna. Här finns också en terrass med solbäddar, parasoller, bord och stolar. Vid poolområdet och på vissa andra platser i den gemensamma trädgården är det möjligt med wi-fi internetförbindelse (mot betalning). Slutligen kan man gå till stranden, som är den närmsta grannen. Det ska även göras klart att det om sommaren igenom (särskilt i slutet av juli till mitten av augusti) arrangeras fester på stället, som i varierande grad spelar hög musik en eller flera kvällar om veckan till efter midnatt.

Rymliga lägenheter med god uteplats

Lägenheterna ligger på första eller andra våningen och är alla mycket rymliga och modernt inredda. De är utrustade med aircondition (mot betalning), TV, diskmaskin och uteplats eller terrass med bord och stolar (undantag typ A och typ A4). Till varje lägenhet hör även en privat parkeringsplats. Den närliggande huvudvägen skapar en del ljud för de lägenheter som ligger i huvudbyggnaden. Av denna grund har vi valt att inte förmedla dem. Från övriga lägenheter är ljudet minimalt från vägen vilket gör att man sover gott om natten.

Lägenheterna på Residence Solidago

Tvårumslägenhet B4 med 2/4 sovplatser (1:a vån. med egen uteplats)

Ligger på första våningen och har övertäckt veranda samt egen uteplats. Lägenheterna vänder inte mot huvudvägen utan mot gräsmattan som leder mot poolen och stranden. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns möjlighet för extra säng och babysäng.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. med privat terrass)

Ligger på andra våningen och har alla egen terrass mot havet - som kan anas över sanden i horisonten. Lägenheterna vänder mot gräsplanen som leder till poolen och stranden. De består av uppehållsrum med kokvrå, dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt möjlighet för extra säng och babysäng.

Dölj texten
 
 
search map