Semesterbostad i Calambrone i Toscana

Le Terrazze della Regina

 
Le Terrazze della Regina är inte tillgänglig i dagsläget
Le Terrazze della Regina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Calambrone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På Le Terrazze della Regina som ligger precis vid vattnet mellan Tirrenia och Livorno finns det lägenheter som alla har mycket bra terrasser och balkonger.

Dessa lägenheter har en ingång till samma faciliteter som de övriga, pool med barnavdelning, lekplats med miniclub, parkering, restaurang med champagnerie samt en fin strand.

Läs mer om Le Terrazze della Regina

Under skollov arrangeras det speciell underhållning i form av dasgsktiviteter i ett inhägnar område vid stranden och underhållning på kvällen . Trots att man inte talar skandinaviska på stället brukar de flesta barn kunna leka tillsammans med barn från nadra Europeiska länder. På kvällarna har man lätt underhållnig, dvs. ingen disco- dans-musik natten igenom.

Lägenheterna har alla aircondition , Tv, ett välutrustat kök samt utgång till en egen terrass eller balkong med bord och stolar samt havsutsikt antigen från sidan eller direkt.

Läs om lägenheterna på Le Terrazze della Regina

Dölj texten
 
 
search map