Omdömen från Villa La Volpaia

 
Villa La Volpaia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Volpaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa La Volpaia

Läs personliga omdömen av Villa La Volpaia som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa La Volpaia. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Magnus med sällskap från Täby i Sverige bodde på Villa La Volpaia i Buti från den 16. till den 23. juni 2007.

Vi är mycket nöjda med Buti och villan vi hyrde. Vägen upp till stället var "brutalare" än vi trodde trots den lilla varningen på hemsidan, men det var väl värt mödan. Stället var magnifikt med sina generösa utrymmen och ålderdomliga interiör. Hygienutrymmena var väl fungerande. Köket var gammaldags pittoreskt och innehöll vad man behövde. Tomten hade en generös altan med slingrande vinrankor som tak, en ljuvlig miljö för måltider o samtal i den ljumma kvällen med en storslagen utsikt över Buti och dalen nedanför! Det fanns en härlig pool, stenlagda plan o trappor, allt inramat av blommor och olivträd. Värdfolket gav en både uttömmande och trevlig presentation av stället. Buti har ett bra läge för bad och utflykter. Florens, Pisa och ett antal mycket intressanta städer finns inom räckhåll.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 7 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map