Villa i Buti i Toscana

Villa La Volpaia

 
Villa La Volpaia är inte tillgänglig i dagsläget
Villa La Volpaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Omgivningarna runt detta hus präglas av tät skog, stora olivlundar och inte minst lugn och ro.

Pool med källvatten

Denna villa har nyligen blivit renoverad och ombyggt till semesterboende för turister som önskar en stämningsfull omgivning och gärna vill kombinera tradition med bekvämligheter. Vid huset så finns en stor stenterrass med en lång, smal pool (11 x 3 meter med ett djup från 35 till 170 cm) - marken passar inte för en större pool. Även om poolen inte är gjort för vattenpolo, så är det uppfriskande och avslappnande då den är fylld av källvatten med hälsofrämjande effekter.

Läs mer om Villa La Volpaia

Ägarinnan står till förfogande

Vägen upp till huset smal och krokig, den sista delen är även utan asfalt så mycket låga bilar kan inte ta sig upp hit, men körturen hit upp är väl värd mödan. Trots dess ödsliga omgivning så är man aldrig helt efterlämnade åt sig själv då den söta ägarinnan Caterina gärna står till tjänst med att visa sina olivlundar och andra aktiviteter i omgivningen. Hon talar engelska och är utbildad inom filosofi, men valde att gå andra vägar efter sin utbildning vilket hon är mycket stolt över.

Villa med 8/9 sovplatser (ca. 350 m²):
- Huset är fördelat på två och är inrett i arte povera-stil med antika möbler i massivt trä. Sängarna är orginal vilket ger en skön känsla i autentisk miljö. I taken kan man se det ursprungliga träbjälkarna, medans golvet som är i cotto-klinkers, är nyare.

Första våningen består av en fin entré, stort kök (ugn, gasplattor, kylskåp med frysfack, diskmaskin och tvättmaskin) stort vardagrsrum med matplats där det finns en gammal öppen spis (går ej att använda pga säkerhetsskäl) samt gästtoalett. Härifrån har man utgång till den utvändiga terrassen, som är delvis täckt av pergola, där det finns bord och stolar.

En trappa leder upp till ett stort vardargsrum där det också finns en gammal öppen spis (som heller ej går att använda pga säkerhet) och stora fönster med utiskt över dalen och byn. Härifrån kommer man vidare till de två sovrummen med dubbelsängar, ytterliggare ett sovrum med dubbel säng och plats för en extra säng och ett sovrum med två enkel sängar. På detta våningsplan finns det ett litet badrum med toalett och ett stort badrum med toalett och badkar.

Dölj texten
 
 
search map