Agriturismo i Buti i Toscana

Cascinale Solaio Alto

 
Cascinale Solaio Alto är inte tillgänglig i dagsläget
Cascinale Solaio Alto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan Pisa och Lucca ligger denna gamla bondgård Solaio Alto utanför den lilla byn Buti. Här mellan olivlundarna och de gröna slätterna kan man uppleva det toscanska landskapet i all dess skönhet och ro.

Bondgården är idag uppdelad i lägenheter av olika storlekar, där alla har egen satellit-TV, utemöbler och parasoll. Vid huset finns det parkeringsplats, swimmingpool (5 x 12 meter) samt grill som gästerna kan använda.

Läs mer om Cascinale Solaio Alto

Från huset är det en praktfull utsikt över de gröna dalarna och kullarna, och då byn Buti ligger tre kilometer härifrån längs en liten väg, är man i fred samtidigt som man kan gå från och till centrum. De sista 250 metrarna till huset är ganska brant, men inte brantare än att vår utsända utan problem kunde ta sig fram i en Fiat Punto (mars 2008).

Efter att många gäster sommaren 2005 beklagade sig över damm i lägenheterna, har den unge ägaren Sabatino investerat i renovering av golven samt behandling av taken, så där inte längre faller damm från sprickorna mellan träbjälkarna och murstenen. Totalt är där 20 sovplatser på gården, där de två trerumslägenheterna utgör sexrumslägenheten. Genom att öppna en dörr till den mellanliggande trappen, uppstår en stor lägenhet.

Dölj texten
 
 
search map