Villa i Buti i Toscana

Casale Aspro

 
Casale Aspro är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Aspro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Buti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casale Aspro ligger i en fridfull och naturskön omgivning bland olivlundar på sluttningen av Buti. Vägen upp till huset är krokig, smal och brant men väl värd mödan.

Casale Aspro är ett gammalt bondhus, som blivit renoverat och inrett för att återskapa den stämning, som bönderna själva upplevde på dessa tysta höjder. Trots känslan av öde, så är du inte helt utlämnad åt dig själv, då den söta ägarinnan Caterina är mycket behjälplig med att visa olivlundar och andra aktiviteter som finns i omgivningen. Hon talar engelska och är utbildad filosof, men har valt att gå andra banor vid avslutade studier, och det är hon mycket glad över.

Läs mer om Casale Aspro

Här finns även en pool på 14 x 5,5 meter (150 cm djup). Från Buti är det knappt 30 km till Pisa, 20 km till Lucca, 28 km till Montecatini Terme, 50 km till Volterra och 70 km till Firenze.

Hus med 8/9 sovplatser (160 m²)
- Huset är fördelat på två våningar och är rustikt inrett med träbalkar i taket och orginal cotto på de flesta golven. På första våningen finner man kök med 4 kokplattor och ugn, ett uppehållsrum med öppen spis, matsal med öppen spis, sovrum med två enkelsängar samt en gästtoalett.

På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsängar, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, två badrum med toalett och dusch eller badkar samt ännu en gästtoalett.

Dölj texten
 
 
search map